VALİ YILMAZ ZÜCCACİYE DÜKKANI AÇILIŞINA KATILDI

YAŞAM 03.12.2016 - 12:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2765+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ ZÜCCACİYE DÜKKANI AÇILIŞINA KATILDI

Vali Şerif Yılmaz, genç girişimcilerden Sultan Daldal'ın yeni zücaciye mağazasının açılışına katıldı.
Son yıllarda Burdur da sayıları hızla artan genç girişimci Sultan Daldal tarafından işletilecek yeni mağazanın açılışına Vali Yılmaz ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Defterdarı Sedat Ayyıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ş. Fırat Erkal, Ticaret İl Müdür V. A. Sacide Çağlar, PTT Başmüdürü Nevzat Kazan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fevzi Oktay, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Burdur Esnaf ve sanatkarlar  Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.     VALİ YILMAZ MAĞAZANIN AÇILIŞI ÖNCESİ BİR KONUŞMA YAPTI;   Bir işletmenin açılışını beraber gerçekleştiriyoruz.  Her yeni açılan iş yeri, yeni bir iş, yeni bir aş sağladığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, işgal girişimi sonrası artçı sarsıntılarının devam ettiği dönemlerden geçiyoruz. Özellikle uluslararası sermayenin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunların ne safhayı geldiğini görüyoruz. Doların zirve yaptığı şu dönemde, ülkede yapılan yeni tesisler, açılan yeni iş yerleri bunun için çok daha fazla önem arz ediyor.   Daldal ailesini tebrik ediyorum. Bu süreçte, bu uluslararası sermayeye inat, uluslararası işgal girişimine inat, ülkesine milletine, devletine sahip çıkma bakımından sermayesini bu işe yatırdıklarından dolayı tebrik ediyorum. Parayı kazanmak çok zor değil, parayı nereye harcadığınız önemli. Cenab-ı Hak, hayırlı bol bereketli kazançlar nasip etsin inşallah. Harcadığınızla verdiğiniz kadarın fazlasını size nasip eder inşallah. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.   Birlik Vakfı Burdur Şubesi Başkanı Sebahattin Akkaya’nın yaptığı dua sonrası Vali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından işletmenin açılışı gerçekleşti. Vali Yılmaz açılışı gerçekleştirdikten sonra mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.   
Vali Şerif Yılmaz, genç girişimcilerden Sultan Daldal'ın yeni zücaciye mağazasının açılışına katıldı.

Son yıllarda Burdur da sayıları hızla artan genç girişimci Sultan Daldal tarafından işletilecek yeni mağazanın açılışına Vali Yılmaz ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Defterdarı Sedat Ayyıldız, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ş. Fırat Erkal, Ticaret İl Müdür V. A. Sacide Çağlar, PTT Başmüdürü Nevzat Kazan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fevzi Oktay, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Burdur Esnaf ve sanatkarlar  Odaları Birliği Başkanı Recep Kalkan, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

  VALİ YILMAZ MAĞAZANIN AÇILIŞI ÖNCESİ BİR KONUŞMA YAPTI;

 

Bir işletmenin açılışını beraber gerçekleştiriyoruz.  Her yeni açılan iş yeri, yeni bir iş, yeni bir aş sağladığı için önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, işgal girişimi sonrası artçı sarsıntılarının devam ettiği dönemlerden geçiyoruz. Özellikle uluslararası sermayenin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunların ne safhayı geldiğini görüyoruz. Doların zirve yaptığı şu dönemde, ülkede yapılan yeni tesisler, açılan yeni iş yerleri bunun için çok daha fazla önem arz ediyor.

 

Daldal ailesini tebrik ediyorum. Bu süreçte, bu uluslararası sermayeye inat, uluslararası işgal girişimine inat, ülkesine milletine, devletine sahip çıkma bakımından sermayesini bu işe yatırdıklarından dolayı tebrik ediyorum. Parayı kazanmak çok zor değil, parayı nereye harcadığınız önemli. Cenab-ı Hak, hayırlı bol bereketli kazançlar nasip etsin inşallah. Harcadığınızla verdiğiniz kadarın fazlasını size nasip eder inşallah. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.

 

Birlik Vakfı Burdur Şubesi Başkanı Sebahattin Akkaya’nın yaptığı dua sonrası Vali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından işletmenin açılışı gerçekleşti. Vali Yılmaz açılışı gerçekleştirdikten sonra mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.