VALİLİK HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRDÜRÜLÜYOR

GÜNDEM 19.12.2018 - 11:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2918+ kez okundu.
 

VALİLİK HALK GÜNÜ TOPLANTILARI SÜRDÜRÜLÜYOR

Vali Hasan Şıldak vatandaşlarımızın talep ve isteklerini, şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla başlattığı “Vatandaşla Buluşma Toplantılarına” devam ediyor.
Her hafta Salı günü geleneksel hale getirilen halkın sorunlarını birinci elden almak ve sosyal yaşamın getirdiği sıkıntıları en aza indirmek amaçlı halk ile Burdur’un en üst düzeydeki yöneticisi Burdur Valisi Hasan Şıldak, açık kapı projesinden sonra düzenlediği halk günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında valilik toplantı salonunda yapılan toplantılarda vatandaşlarımızla bire bir görüşen Valimiz, bu hafta düzenlenen toplantıda 58 vatandaşımızın talep ve isteklerini dinledi.    Toplantıların daha geniş kesimlerle görüşmek, talep ve sorunlarını bire bir dinleyerek, çözümler üretmek için vesile olduğu, birlik ruhunu pekiştirdiği ifade eden Valimiz, toplantılara düzenli olarak devam edeceklerini ifade etti.  Kendisine iletilen isteklerle ilgili de, çözümü noktasında bütün birimlerin vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla gereken hassasiyeti göstereceğini, kurumlar nezdinde gereken takibin yapılacağını belirtti.  Vali Hasan Şıldak’la görüşen vatandaşlar, gösterdiği yakın ilgi ve alakası için, kendilerini dinlediği  için teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  Toplantıda  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar  hazır bulundu  
Vali Hasan Şıldak vatandaşlarımızın talep ve isteklerini, şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla başlattığı “Vatandaşla Buluşma Toplantılarına” devam ediyor.

Her hafta Salı günü geleneksel hale getirilen halkın sorunlarını birinci elden almak ve sosyal yaşamın getirdiği sıkıntıları en aza indirmek amaçlı halk ile Burdur’un en üst düzeydeki yöneticisi Burdur Valisi Hasan Şıldak, açık kapı projesinden sonra düzenlediği halk günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında valilik toplantı salonunda yapılan toplantılarda vatandaşlarımızla bire bir görüşen Valimiz, bu hafta düzenlenen toplantıda 58 vatandaşımızın talep ve isteklerini dinledi.   

Toplantıların daha geniş kesimlerle görüşmek, talep ve sorunlarını bire bir dinleyerek, çözümler üretmek için vesile olduğu, birlik ruhunu pekiştirdiği ifade eden Valimiz, toplantılara düzenli olarak devam edeceklerini ifade etti. 

Kendisine iletilen isteklerle ilgili de, çözümü noktasında bütün birimlerin vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla gereken hassasiyeti göstereceğini, kurumlar nezdinde gereken takibin yapılacağını belirtti. 

Vali Hasan Şıldak’la görüşen vatandaşlar, gösterdiği yakın ilgi ve alakası için, kendilerini dinlediği  için teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 

Toplantıda  Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ramazan Erdim, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Taşdemir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Yarar  hazır bulundu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.