VALİLİK İLE BAŞSAVCILIK İŞBİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

ASAYİŞ 25.09.2017 - 17:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3419+ kez okundu.
 

VALİLİK İLE BAŞSAVCILIK İŞBİRLİĞİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Burdur Valiliği ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Vali Şerif Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı tarafından imzalanan protokol, Valilik ile Başsavcılık arasındaki iş birliği esaslarını kapsıyor.   Valilik makamında imzalanan bu iş birliği protokolü ile birlikte, kamuya yararlı bir işte çalıştırıması kararı verilen hükümlülerin çalışma sürelerinin yerine getirilmesini sağlamayı ve yeniden suç işlemelerini engelleyici etkenleri güçlendirmek amaçlanıyor. Bunların yanında hükümlülerin sosyalleşmelerini teşvik etmeyi, toplumu suça karşı korumayı, üretken, verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmak hedefleniyor.   Asayiş Koordinasyon toplantısının hemen ardından düzenlenen protokol imza töreninde, Garnizon Komutanı P. Albay Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Kılıç'ta yer aldı.   Vali Yılmaz ve Başsavcı Yağcı taraflar olarak imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dilediler.   
Burdur Valiliği ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Vali Şerif Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı tarafından imzalanan protokol, Valilik ile Başsavcılık arasındaki iş birliği esaslarını kapsıyor.

 

Valilik makamında imzalanan bu iş birliği protokolü ile birlikte, kamuya yararlı bir işte çalıştırıması kararı verilen hükümlülerin çalışma sürelerinin yerine getirilmesini sağlamayı ve yeniden suç işlemelerini engelleyici etkenleri güçlendirmek amaçlanıyor. Bunların yanında hükümlülerin sosyalleşmelerini teşvik etmeyi, toplumu suça karşı korumayı, üretken, verimli, kanunlara ve toplumsal kurallara saygılı, sorumluluk sahibi bir yaşam biçimine uyumlarını kolaylaştırmak hedefleniyor.

 

Asayiş Koordinasyon toplantısının hemen ardından düzenlenen protokol imza töreninde, Garnizon Komutanı P. Albay Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan Kılıç'ta yer aldı.

 

Vali Yılmaz ve Başsavcı Yağcı taraflar olarak imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dilediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.