VALİS ŞERİF YILMAZ YENİ YİL ÖNCESİ MUHTARLARLA TOPLATI ‘DA BİR ARAYA GELDİ.

YAŞAM 30.12.2016 - 09:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2192+ kez okundu.
 

VALİS ŞERİF YILMAZ YENİ YİL ÖNCESİ MUHTARLARLA TOPLATI ‘DA BİR ARAYA GELDİ.

Muhtarlarla toplantılara devam eden Vali Şerif Yılmaz, yeni yıl öncesi Burdur Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.
  Burdur İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Muhtarlarla bir araya gelen Vali Yılmaz;  biraz geçte olsa muhtarlarla buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası mesaimizin büyük bir kısmını sürece ayırdığımız için diğer ziyaretlerimiz gibi, Muhtarlarla bir araya gelmemiz de biraz gecikti." Göreve başladığımız günden itibaren İl genelinde başlattığımız bazı uygulamalar, belirlediğimiz hususlarda çalışmalarımız var diyen Vali Yılmaz, bu hususlarla ilgili yapılan çalışmaları Muhtarlarla paylaştı. Muhtarlara sorumlu oldukları mahallerinde kurumlarımız tarafından tespit edilmeyen fakir ve muhtaç vatandaşlar olabileceğini belirten Vali Yılmaz, kış mevsimi dolayısıyla da özellikle evleri olmayan zor durumda olan vatandaşlar var ise, Valiliğe bildirmelerini istedi. Bu şekilde tespit edemediğimiz zor durumda olanlar varsa barınmalarını sağlarız diyen Vali Yılmaz, Kömür dağıtımı bitti ama kış şartlarının yoğun geçmesiyle birlikte kömür de dağıtılabilir, dedi. Vali Yılmaz Muhtarlardan mahallelerinde bildirimde bulunan veya bulunmayan dikkatlerini çeken kişiler varsa güvenlik güçlerine bilgi vermelerini isteyerek, bir sürü örgütler var kimin nerede ne yapacağını bilinmiyor, bu bakımdan muhtarlar mahallelerinde dikkat çeken kişiler olması durumunda güvenlik güçlerimize hemen bildirsinler dedi. Genel olarak paylaşmak istediği hususları muhtarlara aktaran Vali Yılmaz, Muhtarların taleplerini de dinleme fırsatı buldu. Muhtarlar Mahallelerinde yaşadıkları sorunlar ve vatandaşlardan kendilerine ilettilen hususları Vali Yılmaz’la paylaşarak taleplerini kendisine ilettiler. Toplanının devamında İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Metin Özyurt, Nüfus Kayıt Sistemi hakkında muhtarları bilgilendirerek kayıt dışı için kendilerinden yardım ve işbirliği talep etti. ayrıca Yeni Kimlik Kartları ile ilgili muhtarları bilgilendirdi. Vali Yılmaz’ın Muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Genel Sekreter Servet Olpak, SGK İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, Telekom Müdürü, AEDAŞ Müdürü, KOSGEB Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V., İl Sağlık Müdür Yardımcısı hazır bulundu.  
Muhtarlarla toplantılara devam eden Vali Şerif Yılmaz, yeni yıl öncesi Burdur Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

 

Burdur İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Muhtarlarla bir araya gelen Vali Yılmaz;  biraz geçte olsa muhtarlarla buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası mesaimizin büyük bir kısmını sürece ayırdığımız için diğer ziyaretlerimiz gibi, Muhtarlarla bir araya gelmemiz de biraz gecikti."

Göreve başladığımız günden itibaren İl genelinde başlattığımız bazı uygulamalar, belirlediğimiz hususlarda çalışmalarımız var diyen Vali Yılmaz, bu hususlarla ilgili yapılan çalışmaları Muhtarlarla paylaştı.

Muhtarlara sorumlu oldukları mahallerinde kurumlarımız tarafından tespit edilmeyen fakir ve muhtaç vatandaşlar olabileceğini belirten Vali Yılmaz, kış mevsimi dolayısıyla da özellikle evleri olmayan zor durumda olan vatandaşlar var ise, Valiliğe bildirmelerini istedi. Bu şekilde tespit edemediğimiz zor durumda olanlar varsa barınmalarını sağlarız diyen Vali Yılmaz, Kömür dağıtımı bitti ama kış şartlarının yoğun geçmesiyle birlikte kömür de dağıtılabilir, dedi.

Vali Yılmaz Muhtarlardan mahallelerinde bildirimde bulunan veya bulunmayan dikkatlerini çeken kişiler varsa güvenlik güçlerine bilgi vermelerini isteyerek, bir sürü örgütler var kimin nerede ne yapacağını bilinmiyor, bu bakımdan muhtarlar mahallelerinde dikkat çeken kişiler olması durumunda güvenlik güçlerimize hemen bildirsinler dedi.

Genel olarak paylaşmak istediği hususları muhtarlara aktaran Vali Yılmaz, Muhtarların taleplerini de dinleme fırsatı buldu. Muhtarlar Mahallelerinde yaşadıkları sorunlar ve vatandaşlardan kendilerine ilettilen hususları Vali Yılmaz’la paylaşarak taleplerini kendisine ilettiler.

Toplanının devamında İl Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Metin Özyurt, Nüfus Kayıt Sistemi hakkında muhtarları bilgilendirerek kayıt dışı için kendilerinden yardım ve işbirliği talep etti. ayrıca Yeni Kimlik Kartları ile ilgili muhtarları bilgilendirdi.

Vali Yılmaz’ın Muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmada, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Genel Sekreter Servet Olpak, SGK İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, Telekom Müdürü, AEDAŞ Müdürü, KOSGEB Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V., İl Sağlık Müdür Yardımcısı hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.