VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU.

GÜNDEM 07.12.2020 - 12:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3129+ kez okundu.
 

VALİSİ ALİ ARSLANTAŞ, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU.

Burdur da 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından ilk mesai gününde sanayi esnafına ziyaret gerçekleştiren Vali Arslantaş, esnaflarla bir süre sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı.
Vali Ali Arslantaş, Burdur Küçük Sanayi esnafını ziyareti sırasında sanayideki ekonomik canlılıkla ilgili de bilgi alan Vali Arslantaş, iş yerlerinde bir araya geldiği esnaflarla sorunları konusunda sohbet ederek Covit-19 ile ilgili ülkemiz ve vatandaşımız ile birlikte esnafımız da normal hayat şartlarına dönecektir. Şu anda devletimizin bütün sağlık kuruluşları ve kurumları sorunun üstesinden gelmek üzere yoğun bir çalışma içindedir. Hafta içinde Akşam 20.00 ile 05.00 saatleri arasında hafta sonu tam zamanlı yapılan kısıtlamaların nedeninin ülkemiz ve Dünya genelende artması nedeniyle uygulanmaktadır ülkemiz ve cefakar halkımız her güçlüğün altından kalktığı gibi bunun da üstesinden gelecektir. Kurumlar vasıtası ile her türlü sıkıntının bertaraf edilmesi için valilik ve ilgili kurumlara sorunların çözümü ile ilgili bilgi aktarılması halinde çözümü yolunda çaba gösterilecektir. Son günlerde artan vakalar dolayısıyla Ülke genelinde alınan ek tedbir ve kısıtlamalara da değinen Vali Arslantas, tüm kesimlerden uygulanan yeni tedbir ve kısıtlamalarla ilgili anlayış ve hassasiyet beklediklerini belirtti. Burdur valisi Ali Arslantaş  esnaf ziyaretlerinin ardından hayırlı, bereketli bir hafta geçirmelerini diledi
Burdur da 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından ilk mesai gününde sanayi esnafına ziyaret gerçekleştiren Vali Arslantaş, esnaflarla bir süre sohbet ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı.

Vali Ali Arslantaş, Burdur Küçük Sanayi esnafını ziyareti sırasında sanayideki ekonomik canlılıkla ilgili de bilgi alan Vali Arslantaş, iş yerlerinde bir araya geldiği esnaflarla sorunları konusunda sohbet ederek Covit-19 ile ilgili ülkemiz ve vatandaşımız ile birlikte esnafımız da normal hayat şartlarına dönecektir. Şu anda devletimizin bütün sağlık kuruluşları ve kurumları sorunun üstesinden gelmek üzere yoğun bir çalışma içindedir. Hafta içinde Akşam 20.00 ile 05.00 saatleri arasında hafta sonu tam zamanlı yapılan kısıtlamaların nedeninin ülkemiz ve Dünya genelende artması nedeniyle uygulanmaktadır ülkemiz ve cefakar halkımız her güçlüğün altından kalktığı gibi bunun da üstesinden gelecektir. Kurumlar vasıtası ile her türlü sıkıntının bertaraf edilmesi için valilik ve ilgili kurumlara sorunların çözümü ile ilgili bilgi aktarılması halinde çözümü yolunda çaba gösterilecektir.


Son günlerde artan vakalar dolayısıyla Ülke genelinde alınan ek tedbir ve kısıtlamalara da değinen Vali Arslantas, tüm kesimlerden uygulanan yeni tedbir ve kısıtlamalarla ilgili anlayış ve hassasiyet beklediklerini belirtti. Burdur valisi Ali Arslantaş  esnaf ziyaretlerinin ardından hayırlı, bereketli bir hafta geçirmelerini diledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.