VATANDAŞ SORUNLARINI VALİ İLE PAYLAŞTI

YAŞAM 20.11.2018 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3048+ kez okundu.
 

VATANDAŞ SORUNLARINI VALİ İLE PAYLAŞTI

Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak, amacı ile Vali Hasan Şıldak tarafından “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” yapıldı.
Burdur Valisi Hasan Şıldak, Her hafta Salı günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında yapılacak, “vatandaşla Buluşma Toplantısında, göreve geldiği günden bugüne kadar ilk kez yapıldı. Toplantı da Vali Hasan Şıldak, 39 dolayında toplantıya katılan vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek, talep ve isteklerini not aldırdı.  Vatandaşımızla bire bir görüşen Vali Hasan Şıldak, kendisine iletilen konular, talep ve isteklerle ilgili çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti devletin hatta Kamu Kuruluşlarının müdür ve amirleri ile birlikte gayret göstereceklerini belirtti.  Vali ile bire bir görüşen vatandaşlar gösterilen yakın ilgi ve alaka sonucunda sorunlarının takibinin yapılacağı inancı ile düzenlenen toplantı için kendisine teşekkür ederken gönül rahatlığı ve memnuniyetle toplantıdan ayrıldılar.   Yaptığımız “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” ile sonuç ve vatandaş odaklı bir anlayışla, Devlet ve Millet kaynaşmasını en üst seviyede sağlamayı amaçladıkları ifade eden Vali Hasan Şıldak, kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde, vatandaşlarımızın talep ve isteklerine çözümler üretilmesinde, vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.  
Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak, amacı ile Vali Hasan Şıldak tarafından “Vatandaşla Buluşma Toplantısı” yapıldı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Her hafta Salı günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında yapılacak, “vatandaşla Buluşma Toplantısında, göreve geldiği günden bugüne kadar ilk kez yapıldı. Toplantı da Vali Hasan Şıldak, 39 dolayında toplantıya katılan vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek, talep ve isteklerini not aldırdı. 

Vatandaşımızla bire bir görüşen Vali Hasan Şıldak, kendisine iletilen konular, talep ve isteklerle ilgili çözümler üretmek için ellerinden gelen gayreti devletin hatta Kamu Kuruluşlarının müdür ve amirleri ile birlikte gayret göstereceklerini belirtti. 

Vali ile bire bir görüşen vatandaşlar gösterilen yakın ilgi ve alaka sonucunda sorunlarının takibinin yapılacağı inancı ile düzenlenen toplantı için kendisine teşekkür ederken gönül rahatlığı ve memnuniyetle toplantıdan ayrıldılar.  

Yaptığımız “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” ile sonuç ve vatandaş odaklı bir anlayışla, Devlet ve Millet kaynaşmasını en üst seviyede sağlamayı amaçladıkları ifade eden Vali Hasan Şıldak, kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde, vatandaşlarımızın talep ve isteklerine çözümler üretilmesinde, vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.