VATANDAŞA EVDE KAL DENİYOR SU FATURASINI GÖNDERİYORLAR

SİYASET 02.04.2020 - 16:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3531+ kez okundu.
 

VATANDAŞA EVDE KAL DENİYOR SU FATURASINI GÖNDERİYORLAR

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi ülkemizi ve dünyayı esir alan koronavirüs belası henüz defedilmemiştir.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak Belediyesi'nin su sayaçlarını okumasının Koronavirüs tedbirleri kapsamında Evde Kal uyarısıyla tezat bir durum oluşturduğunu belirtti. Başkan Safa Sönmez yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi ülkemizi ve dünyayı esir alan koronavirüs belası henüz defedilmemiştir.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşlarımızın evde kalarak virüse karşı tedbir almaları istenmiş, ve bir çok vatandaşımız da bu uyarıları alarak evinden dışarıya çıkmamaktadır. Geçtiğimiz günlerde Bucak Belediyesi 1 Mayıs 2020 tarihine kadar fatura borcundan dolayı içme suyu kesilmeyeceğini açıklasa da, Belediyenin su sayaçlarını okuma görevlileri bugünlerde evlere giderek su faturaları çıkarmakta ve vatandaşlara faturaları iletmektedir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlarla yapılan uygulamalar birbirinin tam tersi şekilde hareket etmektedir.Bu nedenle Bucak Belediyesi'ni bir an önce bu yanlıştan dönmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Sönmez, su faturalarının son ödeme tarihinin 29 Nisan olduğunu belirterek, “Vatandaşımızı fatura ödemesi için sokağa çıkaran anlayışa tepkiliyiz. Aynı zamanda su sayaçlarını okuyan görevlileri de riske attıklarının farkında olmaları lazım. Koronavirüs tedbirleri geçene kadar bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz. Bucak Belediyesi’ni ve Başkan Emrullah Ünal’ı halkımızın sağlığı konusunda tekrar uyarıyoruz” ifadelerini kullandı
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi ülkemizi ve dünyayı esir alan koronavirüs belası henüz defedilmemiştir.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak Bucak Belediyesi'nin su sayaçlarını okumasının Koronavirüs tedbirleri kapsamında Evde Kal uyarısıyla tezat bir durum oluşturduğunu belirtti. Başkan Safa Sönmez yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi ülkemizi ve dünyayı esir alan koronavirüs belası henüz defedilmemiştir.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşlarımızın evde kalarak virüse karşı tedbir almaları istenmiş, ve bir çok vatandaşımız da bu uyarıları alarak evinden dışarıya çıkmamaktadır. Geçtiğimiz günlerde Bucak Belediyesi 1 Mayıs 2020 tarihine kadar fatura borcundan dolayı içme suyu kesilmeyeceğini açıklasa da, Belediyenin su sayaçlarını okuma görevlileri bugünlerde evlere giderek su faturaları çıkarmakta ve vatandaşlara faturaları iletmektedir. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlarla yapılan uygulamalar birbirinin tam tersi şekilde hareket etmektedir.Bu nedenle Bucak Belediyesi'ni bir an önce bu yanlıştan dönmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Sönmez, su faturalarının son ödeme tarihinin 29 Nisan olduğunu belirterek, “Vatandaşımızı fatura ödemesi için sokağa çıkaran anlayışa tepkiliyiz. Aynı zamanda su sayaçlarını okuyan görevlileri de riske attıklarının farkında olmaları lazım. Koronavirüs tedbirleri geçene kadar bu yanlıştan dönülmesini istiyoruz. Bucak Belediyesi’ni ve Başkan Emrullah Ünal’ı halkımızın sağlığı konusunda tekrar uyarıyoruz” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.