VEFA’YA YÖNELİK HER TÜRLÜ TUTUM VE DAVRANIŞ KARŞILIĞINI BULACAK

YAŞAM 17.05.2020 - 18:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4150+ kez okundu.
 

VEFA’YA YÖNELİK HER TÜRLÜ TUTUM VE DAVRANIŞ KARŞILIĞINI BULACAK

Vali Şıldak, Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunarak vefa yardım guruplarına yönelik her tür kötü tutum, girişim ve saldırıların karşılığını bulacağını ifade etti.
Covid-19 salgını ile mücadele sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında dışarı çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan "Vefa Sosyal Destek Grupları" her an göreve hazır bir şekilde çalışıyorlar.  Bu kapsamda İlimiz genelinde seferberlik ruhuyla çalışan Vefa ekipleri bugüne kadar 25.950 talepten 25.947'sini yerine getirdiler.  Bu konuda Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Şıldak, Vefa'ya yönelik her tür kötü tutum, girişim ve saldırıların karşılığını bulacağını ifade etti.  Vefa gruplarının bu süreçte Milletimizin zor zamanlarda gösterdiği birlik beraberlik ruhunu yansıtan en güzel örneklerden olduğunun altını çizen Vali Şıldak, VEFA'nın paylaşmanın, sahip çıkmanın, devletin sıcak yüzünün en anlamlı ifadesi olduğunu vurguladı.   Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hayata geçirilen bu uygulamada yer alan bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları valilik ve kaymakamlıkların koordinasyonu altında örnek çalışmalar ortaya koyuyor. Sokağa çıkma kısıtlaması olan yaşlı insanlarımızın bütün ihtiyaçlarının sadece vefa grupları eliyle karşılanması gerekiyor.   
Vali Şıldak, Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunarak vefa yardım guruplarına yönelik her tür kötü tutum, girişim ve saldırıların karşılığını bulacağını ifade etti.

Covid-19 salgını ile mücadele sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında dışarı çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan "Vefa Sosyal Destek Grupları" her an göreve hazır bir şekilde çalışıyorlar. 

Bu kapsamda İlimiz genelinde seferberlik ruhuyla çalışan Vefa ekipleri bugüne kadar 25.950 talepten 25.947'sini yerine getirdiler. 

Bu konuda Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Şıldak, Vefa'ya yönelik her tür kötü tutum, girişim ve saldırıların karşılığını bulacağını ifade etti. 

Vefa gruplarının bu süreçte Milletimizin zor zamanlarda gösterdiği birlik beraberlik ruhunu yansıtan en güzel örneklerden olduğunun altını çizen Vali Şıldak, VEFA'nın paylaşmanın, sahip çıkmanın, devletin sıcak yüzünün en anlamlı ifadesi olduğunu vurguladı.  

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla hayata geçirilen bu uygulamada yer alan bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları valilik ve kaymakamlıkların koordinasyonu altında örnek çalışmalar ortaya koyuyor. Sokağa çıkma kısıtlaması olan yaşlı insanlarımızın bütün ihtiyaçlarının sadece vefa grupları eliyle karşılanması gerekiyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.