YILBAŞI HEDİYELERİNİZ ÖZLEM SÜER O-DAY KOLEKSİYONUNDAN

KÜLTÜR 04.12.2020 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3040+ kez okundu.
 

YILBAŞI HEDİYELERİNİZ ÖZLEM SÜER O-DAY KOLEKSİYONUNDAN

Bu ışıltının parçası olmak isteyenleri O Day, her hafta yeni tasarımlarla ozlemsuershop.com’da ve O-Day Yılbaşı Hediye Hattı’nda bekliyor olacak.
Özlem Süer’in hayranlık uyandıran çizgisi ile post-pandemic, affordable, dailywear line konsepti O-Day’de bir araya geliyor. Özlem Süer en büyük tutkusunu kendi hikâyelerini yazan, özgün kadınlarla paylaşıyor. Enerjik, yaşsız ve zamansız O- DAY Kolleksiyon Seçkisi Z kuşağının giyilebilir temsilcisi olmaya hazırlanıyor. Günü yaşayan stillerin yüzü Z kuşağı temsilcisi 17 yaşındaki Naz Sancaklı ile çekimler doğal, havalı ve ışıl ışıl gerçekleşti. Bu ışıltının parçası olmak isteyenleri O Day, her hafta yeni tasarımlarla ozlemsuershop.com’da ve O-Day Yılbaşı Hediye Hattı’nda bekliyor olacak.  Bu yılbaşı kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmayı unutmayın diye ilham veren, özel tasarımları ile büyüleyen O-Day Yılbaşı Hediye Hattı (0545 581 90 29) ve ozlemsuershop.com’da sizlerle buluşacak.
Bu ışıltının parçası olmak isteyenleri O Day, her hafta yeni tasarımlarla ozlemsuershop.com’da ve O-Day Yılbaşı Hediye Hattı’nda bekliyor olacak.

Özlem Süer’in hayranlık uyandıran çizgisi ile post-pandemic, affordable, dailywear line konsepti O-Day’de bir araya geliyor. Özlem Süer en büyük tutkusunu kendi hikâyelerini yazan, özgün kadınlarla paylaşıyor. Enerjik, yaşsız ve zamansız O- DAY Kolleksiyon Seçkisi Z kuşağının giyilebilir temsilcisi olmaya hazırlanıyor.

Günü yaşayan stillerin yüzü Z kuşağı temsilcisi 17 yaşındaki Naz Sancaklı ile çekimler doğal, havalı ve ışıl ışıl gerçekleşti. Bu ışıltının parçası olmak isteyenleri O Day, her hafta yeni tasarımlarla ozlemsuershop.com’da ve O-Day Yılbaşı Hediye Hattı’nda bekliyor olacak. 

Bu yılbaşı kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmayı unutmayın diye ilham veren, özel tasarımları ile büyüleyen O-Day Yılbaşı Hediye Hattı (0545 581 90 29) ve ozlemsuershop.com’da sizlerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.