YILMAZ BAŞAR'A MASTERLER SPOR KULÜBÜ FORMA HEDİYE ETTİ

SPOR 16.06.2016 - 22:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4213+ kez okundu.
 

YILMAZ BAŞAR'A MASTERLER SPOR KULÜBÜ FORMA HEDİYE ETTİ

Burdur Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, kulübün formasını hadiye etti
Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar'ı, Burdur Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, makamında ziyaret ederek, günün anısına Masterler Spor Kulübü’nün formasını hediye ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Başar, kendisinin de bir sporcu olduğunu belirterek, Burdur Ticaret Borsası olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Ziyarette, Masterler Spor Kulübü Derneği hakkında kısa bilgi veren Dernek Başkanı Hasan Atasever, “Derneğimiz, 40 yaş üstü gençlerin ve futbol sporu severleri kapsıyor. Yani, eski amatör ve profesyonel futbolcuların birlikteliği ile oluşturulan sosyal bir dernek. Futbol gönüllüsü sporseverlerin fedakarane çabası ile kurulan ve faaliyet yürüten Masterler Spor Kulübü Derneği, başarılarıyla spor adamlarına örnek bir takım oldu. Yaşları 36’dan 65’e arası olan takım oyuncularının mücadeleleri gençlere örnek teşkil ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiği konusunda önemli mesajlar veriyor” dedi. Masterler Spor Kulübü Derneği’nin, kentin tanıtımına katkıda bulunması açısından önemli olduğunu ifade eden Borsa Başkan Yılmaza Başar ise şu şekilde konuştu, “Basından da takip ettiğim kadarıyla, ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize de örnek olmak gurur verici bir durum. Spora zaman ayırırken, sizlerin de belirttiği gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlıyor. Branşı ne olursa olsun, herkesin mutlaka spor yapması gerek. Ben kendim de futbolla alakalıyım. Fırsat buldukça halı sahada maça çıkıyorum. Bu sebepten Burdur Ticaret Borsası olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya özen gösterdik. Derneğin kurulmasında emek veren sizleri ve derneğe üye olan herkese buradan teşekkür ediyorum.” Yapılan konuşmaların ardından, Dernek Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, sporcu olan Başar’a derneğin formasını hediye ettiler.      
Burdur Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, kulübün formasını hadiye etti

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar'ı, Burdur Masterler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, makamında ziyaret ederek, günün anısına Masterler Spor Kulübü’nün formasını hediye ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Başar, kendisinin de bir sporcu olduğunu belirterek, Burdur Ticaret Borsası olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Ziyarette, Masterler Spor Kulübü Derneği hakkında kısa bilgi veren Dernek Başkanı Hasan Atasever, “Derneğimiz, 40 yaş üstü gençlerin ve futbol sporu severleri kapsıyor. Yani, eski amatör ve profesyonel futbolcuların birlikteliği ile oluşturulan sosyal bir dernek. Futbol gönüllüsü sporseverlerin fedakarane çabası ile kurulan ve faaliyet yürüten Masterler Spor Kulübü Derneği, başarılarıyla spor adamlarına örnek bir takım oldu. Yaşları 36’dan 65’e arası olan takım oyuncularının mücadeleleri gençlere örnek teşkil ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiği konusunda önemli mesajlar veriyor” dedi.

Masterler Spor Kulübü Derneği’nin, kentin tanıtımına katkıda bulunması açısından önemli olduğunu ifade eden Borsa Başkan Yılmaza Başar ise şu şekilde konuştu, “Basından da takip ettiğim kadarıyla, ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösteriyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize de örnek olmak gurur verici bir durum. Spora zaman ayırırken, sizlerin de belirttiği gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı sağlıyor. Branşı ne olursa olsun, herkesin mutlaka spor yapması gerek. Ben kendim de futbolla alakalıyım. Fırsat buldukça halı sahada maça çıkıyorum. Bu sebepten Burdur Ticaret Borsası olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olmaya özen gösterdik. Derneğin kurulmasında emek veren sizleri ve derneğe üye olan herkese buradan teşekkür ediyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından, Dernek Başkanı Hasan Atasever ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksoy, sporcu olan Başar’a derneğin formasını hediye ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.