YILMAZ U11 VE U12 FUTBOL LİĞİ FİNALİNE KATILDI

SPOR 24.07.2016 - 16:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4245+ kez okundu.
 

YILMAZ U11 VE U12 FUTBOL LİĞİ FİNALİNE KATILDI

Vali Şerif Yılmaz, Futbol İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen U11, U12 liginin final müsabakalarına katıldı.
Müsabakaların final törenine Vali Şerif Yılmaz beraberinde Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Reşat Petek, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal Sever, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nuri Yıldırım, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan ve vatandaşlar katıldı.   Burdur ASKF Başkanı Yıldırım kupa töreni öncesi yaptığı konuşmada başta Vali Yılmaz'a ve protokol üyelerine kupa törenine katılarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Burdur'da amatör sporun gün geçtikçe geliştiğini aktaran Yıdırım, Amatör Spor Kulüplerin küçük sıkıntıları olduğunu ve bunların kısa sürede giderilmesi için gereken gayreti göstermeye çalıştıklarını belirtti. Yıldırım, alt yapı ihtiyaçlarının olduğunu, bu ihtiyaçlarının giderildiğinde Burdur'da amatör sporun daha da iyi noktarara geleceğini ifade etti.      Gazi Atatürk Stadında düzenlenen final müsabakalarının son gününde Vali Yılmaz ile protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.   Vali Yılmaz, minik futbolculara ödüllerini takdim ettikten sonra başarılarının devamını diledi. Vali Yılmaz ve protokol kupa töreni sonrası tüm futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.   
Vali Şerif Yılmaz, Futbol İl Temsilciliği tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen U11, U12 liginin final müsabakalarına katıldı.

Müsabakaların final törenine Vali Şerif Yılmaz beraberinde Milletvekili Bayram Özçelik, Milletvekili Reşat Petek, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal Sever, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nuri Yıldırım, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan ve vatandaşlar katıldı.

 

Burdur ASKF Başkanı Yıldırım kupa töreni öncesi yaptığı konuşmada başta Vali Yılmaz'a ve protokol üyelerine kupa törenine katılarak verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Burdur'da amatör sporun gün geçtikçe geliştiğini aktaran Yıdırım, Amatör Spor Kulüplerin küçük sıkıntıları olduğunu ve bunların kısa sürede giderilmesi için gereken gayreti göstermeye çalıştıklarını belirtti. Yıldırım, alt yapı ihtiyaçlarının olduğunu, bu ihtiyaçlarının giderildiğinde Burdur'da amatör sporun daha da iyi noktarara geleceğini ifade etti.   

 

Gazi Atatürk Stadında düzenlenen final müsabakalarının son gününde Vali Yılmaz ile protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

 

Vali Yılmaz, minik futbolculara ödüllerini takdim ettikten sonra başarılarının devamını diledi. Vali Yılmaz ve protokol kupa töreni sonrası tüm futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.