YABANCI UYRUKLU KADINLARA JANDARMA BASKINI

ASAYİŞ 08.11.2016 - 16:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3283+ kez okundu.
 

YABANCI UYRUKLU KADINLARA JANDARMA BASKINI

Burdur Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri Gölhisar- Yusufça Mahallesi’nde bulunan içkili restoranlarda izinsiz çalışan yabancı kadınlara baskın düzenledi,
Burdur Jandarma Komutanlığı ve Valilik kanalı ile yapılan yazılı açıklamada Jandarma sorululuk bölgesi içinde bulunan Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesi’nde bulunan ve içkili restoranlarda yabancı çalıştırıldığı bilgisi alınması üzerine yapılan denetlemelerde çeşitli ülkelerin vatandaşı olan bayanlar göz altına alınmıştır. Burdur Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesinde faaliyet gösteren iki ayrı restoranda yapılan eş zamanlı olarak Jandarma operasyonunda Rusya, Ukrayna; Belarus, Azerbeycan’ın yanı sıra Kırgızistan uyruklu (11) bayının çalışma izni olmaksızın izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilmiştir. Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğünce çalışma izni olmaksızın faaliyette bulunun yabancı uyruklu (11) bayana 15 gün içerisinde Türkiye sınırları dışına çıkmaları kararı tebliğinde bulunulmuştur. Çıkmadıkları takdirde ise tutuklanarak zorla çıkartılacağı hatırlatıldı.   
Burdur Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekipleri Gölhisar- Yusufça Mahallesi’nde bulunan içkili restoranlarda izinsiz çalışan yabancı kadınlara baskın düzenledi,

Burdur Jandarma Komutanlığı ve Valilik kanalı ile yapılan yazılı açıklamada Jandarma sorululuk bölgesi içinde bulunan Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesi’nde bulunan ve içkili restoranlarda yabancı çalıştırıldığı bilgisi alınması üzerine yapılan denetlemelerde çeşitli ülkelerin vatandaşı olan bayanlar göz altına alınmıştır.

Burdur Gölhisar İlçesi Yusufça Mahallesinde faaliyet gösteren iki ayrı restoranda yapılan eş zamanlı olarak Jandarma operasyonunda Rusya, Ukrayna; Belarus, Azerbeycan’ın yanı sıra Kırgızistan uyruklu (11) bayının çalışma izni olmaksızın izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilmiştir.

Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğünce çalışma izni olmaksızın faaliyette bulunun yabancı uyruklu (11) bayana 15 gün içerisinde Türkiye sınırları dışına çıkmaları kararı tebliğinde bulunulmuştur. Çıkmadıkları takdirde ise tutuklanarak zorla çıkartılacağı hatırlatıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.