YAPTIRDIKLARI OKULDA ONARIM VE DONATIM İÇİN PROTOKOL İMZALADILAR

EĞİTİM 28.12.2018 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2346+ kez okundu.
 

YAPTIRDIKLARI OKULDA ONARIM VE DONATIM İÇİN PROTOKOL İMZALADILAR

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu/Ortaokulu bünyesinde yer alan 91. Yıl Etkinlik Salonu bakım, onarım ve donatım protokolü imzalandı.
Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın makamında gerçekleşen protokol imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Işık Berberoğlu katıldı.  Okulun bahçesindeki kullanılmayan binayı öğretmen ve öğrencilerin hizmetine kazandırmak istediklerini belirten Başkan Berberoğlu, dernek tarafından yaptırılan 91. Yıl Etkinlik Salonunun bakım, onarım ve donatımını bu protokol kapsamında en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.    Vali Hasan Şıldak protokol imza töreni sırasında yaptığı konuşmada; "Yapılacak salon düzenlemesinin okulumuza hayırlı olmasını diliyorum. En kısa sürede öğrencilerimizin hizmetine açılması dileğiyle, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.  Düzenlenen törende taraflar olarak Dernek Başkanı Berberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bayram ve Valimiz tarafından protokol imzalandıktan sonra, Yardım Sevenler Derneği İlkokulu/Ortaokulu'na kazandırılacak 91. Yıl Etkinlik Salonu ile ilgili Vali Hasan Şıldak'a bilgi verdiler.  
Türkiye Yardım Sevenler Derneği İlkokulu/Ortaokulu bünyesinde yer alan 91. Yıl Etkinlik Salonu bakım, onarım ve donatım protokolü imzalandı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın makamında gerçekleşen protokol imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şubesi Başkanı Işık Berberoğlu katıldı. 

Okulun bahçesindeki kullanılmayan binayı öğretmen ve öğrencilerin hizmetine kazandırmak istediklerini belirten Başkan Berberoğlu, dernek tarafından yaptırılan 91. Yıl Etkinlik Salonunun bakım, onarım ve donatımını bu protokol kapsamında en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.   

Vali Hasan Şıldak protokol imza töreni sırasında yaptığı konuşmada; "Yapılacak salon düzenlemesinin okulumuza hayırlı olmasını diliyorum. En kısa sürede öğrencilerimizin hizmetine açılması dileğiyle, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burdur Şube Başkanı Işık Berberoğlu ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. 

Düzenlenen törende taraflar olarak Dernek Başkanı Berberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bayram ve Valimiz tarafından protokol imzalandıktan sonra, Yardım Sevenler Derneği İlkokulu/Ortaokulu'na kazandırılacak 91. Yıl Etkinlik Salonu ile ilgili Vali Hasan Şıldak'a bilgi verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.