YARDIM SİYASİ HESAPLA YAPILMAMALIDIR

GÜNDEM 10.04.2020 - 20:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2982+ kez okundu.
 

YARDIM SİYASİ HESAPLA YAPILMAMALIDIR

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yazılı bir Basın açıklaması yayınladı başkan Akbulut,”İlimiz tüm ilçeleriye kontrol altında tutulmalı.
Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak korona virüs belası ülkemizde hissedildiği andan itibaren özellikle iktidar partisine ve yetkililerine ‘’Şimdi siyaset yapma zamanı değil, şimdi birlik olma zamanı’’ çağrısını yapmıştık ve çok da samimiydik. Bugün, günler sonra vatandaşa bu zorlu süreçte yapılacak hizmetlerde siyasi kaygı taşıyan, aman CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ nden yardım gelirde vatandaşımız etkilenir korkusu taşıyan iktidar partisinden aynı söylemleri duymak bir nebze olsun sevindirici olmuştur. Ancak Burdur Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla gıda paketlerinin hazırlanması ve dağıtılmasını durduranlar, gıda paketlerinin sağlanması için hayırsever vatandaşa para yatırmasını sağlayacak Tarım İl Kooperatifi’nin hesaplarını bloke edilmesi talimatını verdirenler ve gelen ayni bağışları geri gönderme talimatı verenler bugün birlik ve beraberlikten söz ediyorsa bizce samimi değildir. Asıl siyasi şov yapanlar vatandaştan toplanan paralar ile yapılan yardım paketlerinin üstüne isim yazanlardır. Belediyeler ve muhtarlıklar o yörede yaşayan vatandaşları VALİLİK makamlarından daha iyi tanıyan kurumlardır. Ama siyasi iktidar özellikle CHP li BELEDİYELER ile VALİLİK makamlarının organize çalışıp mağduriyetlerin giderilmesi hususunda birliktelik sağlanmasına müsaade etmemektedir. Vatandaş bu dönem de siyasi kaygı taşıyanların kim olduğunu, kimin siyaset yapmaya çalıştığını, kimin amaç üzüm yemek, bağcıyı dövmemek düşüncesinde olduğunu gerçekten de çok iyi bilmektedir. Bugün siyasi kibir ve egolarına yenik düşerek vatandaşların telefonunu dahi açmayan, gelen çağrılara geri dönmeyen, gelen talepleri değerlendireceğiz diye bekleten ya da çok talep varmış bekleyin diye cevaplandıranlar CUMHURİYET HALK PARTİSİ ‘NİN her daim İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN sesi olmaya devam edeceğinin bilincinde olmaları gerekmektedir. Tüm yetkililere tekrar sesleniyoruz; 1) Aylık geliri şu anda 1.000,00 (BİN) tl’ nin altında olan tüm vatandaşlarımıza hiçbir mazeret üretmeksizin 1.000,00(BİN) tl yardım parası ve gıda ihtiyaçlarını ulaştırmalı ve süreç bitene kadar devamı sağlanmalıdır. Yine bu ailelerin çalışma koşulları normale dönene dek elektrik, su, doğalgaz, mutfak tüpü, odun ve kömür harcamaları toplanan maddi yardım paralarıyla ödenmelidir. 2) Maske, kolonya ve dezenfektan malzemeleri tüm ilçe mahalle ve köy muhtarlıklarına nüfusu kadar her hafta gönderilmeli; vatandaşın temin edilmesi sağlanmalıdır. 3) İlimiz tüm ilçeleri ile kontrol altında tutulmalı, tüm giriş ve çıkışlar ilimizde çalışan memurlar, satış yapan pazarlamacılar(sağlık malzemesi getirenler hariç) da dahil olmak üzere kapatılmalıdır.  
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yazılı bir Basın açıklaması yayınladı başkan Akbulut,”İlimiz tüm ilçeleriye kontrol altında tutulmalı.

Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak korona virüs belası ülkemizde hissedildiği andan itibaren özellikle iktidar partisine ve yetkililerine ‘’Şimdi siyaset yapma zamanı değil, şimdi birlik olma zamanı’’ çağrısını yapmıştık ve çok da samimiydik.

Bugün, günler sonra vatandaşa bu zorlu süreçte yapılacak hizmetlerde siyasi kaygı taşıyan, aman CUMHURİYET HALK PARTİSİ’ nden yardım gelirde vatandaşımız etkilenir korkusu taşıyan iktidar partisinden aynı söylemleri duymak bir nebze olsun sevindirici olmuştur. Ancak Burdur Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amacıyla gıda paketlerinin hazırlanması ve dağıtılmasını durduranlar, gıda paketlerinin sağlanması için hayırsever vatandaşa para yatırmasını sağlayacak Tarım İl Kooperatifi’nin hesaplarını bloke edilmesi talimatını verdirenler ve gelen ayni bağışları geri gönderme talimatı verenler bugün birlik ve beraberlikten söz ediyorsa bizce samimi değildir.

Asıl siyasi şov yapanlar vatandaştan toplanan paralar ile yapılan yardım paketlerinin üstüne isim yazanlardır.

Belediyeler ve muhtarlıklar o yörede yaşayan vatandaşları VALİLİK makamlarından daha iyi tanıyan kurumlardır. Ama siyasi iktidar özellikle CHP li BELEDİYELER ile VALİLİK makamlarının organize çalışıp mağduriyetlerin giderilmesi hususunda birliktelik sağlanmasına müsaade etmemektedir. Vatandaş bu dönem de siyasi kaygı taşıyanların kim olduğunu, kimin siyaset yapmaya çalıştığını, kimin amaç üzüm yemek, bağcıyı dövmemek düşüncesinde olduğunu gerçekten de çok iyi bilmektedir.

Bugün siyasi kibir ve egolarına yenik düşerek vatandaşların telefonunu dahi açmayan, gelen çağrılara geri dönmeyen, gelen talepleri değerlendireceğiz diye bekleten ya da çok talep varmış bekleyin diye cevaplandıranlar CUMHURİYET HALK PARTİSİ ‘NİN her daim İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN sesi olmaya devam edeceğinin bilincinde olmaları gerekmektedir.

Tüm yetkililere tekrar sesleniyoruz;

1) Aylık geliri şu anda 1.000,00 (BİN) tl’ nin altında olan tüm vatandaşlarımıza hiçbir mazeret üretmeksizin 1.000,00(BİN) tl yardım parası ve gıda ihtiyaçlarını ulaştırmalı ve süreç bitene kadar devamı sağlanmalıdır. Yine bu ailelerin çalışma koşulları normale dönene dek elektrik, su, doğalgaz, mutfak tüpü, odun ve kömür harcamaları toplanan maddi yardım paralarıyla ödenmelidir.

2) Maske, kolonya ve dezenfektan malzemeleri tüm ilçe mahalle ve köy muhtarlıklarına nüfusu kadar her hafta gönderilmeli; vatandaşın temin edilmesi sağlanmalıdır.

3) İlimiz tüm ilçeleri ile kontrol altında tutulmalı, tüm giriş ve çıkışlar ilimizde çalışan memurlar, satış yapan pazarlamacılar(sağlık malzemesi getirenler hariç) da dahil olmak üzere kapatılmalıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.