YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞ PAZARI YÜRÜTEÇLE GEZECEK

YAŞAM 24.06.2016 - 11:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4241+ kez okundu.
 

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞ PAZARI YÜRÜTEÇLE GEZECEK

Burdur Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın halk pazarında kolaylıkla alışverişlerini yapabilmeleri için çok amaçlı yürüteç hizmeti başlattı.
Burdur Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşların alışverişlerini kolaylıkla yapabilmeleri için çok amaçlı yürüteç hizmeti başlattı. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız taşıma sepeti bulunan çok amaçlı yürüteçler sayesinde halk pazarında kolaylıkla alışverişlerini yapabilecekler. Halk pazarında bulunan Zabıta Müdürlüğü’ne konulan 10 adet çok amaçlı yürüteci dileyen vatandaşlarımız kimlik karşılığında alarak alışverişlerini yapabilecekler. Belediyeciliğin sadece altyapı ve üstyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Sosyal sorumluluklarını bilen bir belediyecilik anlayışıyla durmadan proje üretiyoruz. Burdur Belediyesi olarak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamalar ve düzenlemeler yapıyoruz. Burdur’da engellerin olmadığı, engelli vatandaşlarımızın da güvenle sokağa çıkabildiği bir il olma yolunda hızla ilerliyoruz. Burdur’un ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda kentin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek ve mutlu Burdur’u oluşturabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halk pazarına alışveriş yapmak için gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek için 10 adet çok amaçlı yürüteci vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.
Burdur Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın halk pazarında kolaylıkla alışverişlerini yapabilmeleri için çok amaçlı yürüteç hizmeti başlattı.

Burdur Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli ve yaşlı vatandaşların alışverişlerini kolaylıkla yapabilmeleri için çok amaçlı yürüteç hizmeti başlattı.

Engelli ve yaşlı vatandaşlarımız taşıma sepeti bulunan çok amaçlı yürüteçler sayesinde halk pazarında kolaylıkla alışverişlerini yapabilecekler. Halk pazarında bulunan Zabıta Müdürlüğü’ne konulan 10 adet çok amaçlı yürüteci dileyen vatandaşlarımız kimlik karşılığında alarak alışverişlerini yapabilecekler.

Belediyeciliğin sadece altyapı ve üstyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz; “Sosyal sorumluluklarını bilen bir belediyecilik anlayışıyla durmadan proje üretiyoruz. Burdur Belediyesi olarak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamalar ve düzenlemeler yapıyoruz. Burdur’da engellerin olmadığı, engelli vatandaşlarımızın da güvenle sokağa çıkabildiği bir il olma yolunda hızla ilerliyoruz. Burdur’un ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda kentin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek ve mutlu Burdur’u oluşturabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halk pazarına alışveriş yapmak için gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırabilmek için 10 adet çok amaçlı yürüteci vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.