YAZIN CİLDİMİZ BİZDEN DAHA FAZLA İLGİ İSTER…

SAĞLIK 22.05.2017 - 17:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3946+ kez okundu.
 

YAZIN CİLDİMİZ BİZDEN DAHA FAZLA İLGİ İSTER…

Yaz kapımıza geldi dayandı. Bu mevsimde cildimiz güneşin etkisiyle canlanacak, D vitamini sentezi yapacak ve kemiklerimiz kuvvetlenecek.
 Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.Güneşten korunmak için farklı koruma faktörlü krem ve losyon kullanılmakta iken Maia Mc Cosmetics bu konuda yeni ürün geliştirdi : Tek faktörlü fakat cilt tiplerine kuvvetlenecek. Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.göre üç ayrı ürün: Kuru, normal, yağlı tipte ki ciltler için 50+ koruma faktörlü SUN CREAM 50 + SPF Kadınlar için ayrı, Erkekler için ayrı içerikli ürün.. Kadın cildi erkek cildinden farklı mı? Kadınların ve erkeklerin ciltleri arasında yapısal farklılıklar bulunmaktadır. Testesteron uyarısı cildin kalınlaşmasına neden olur bu da erkek cildinin kadın cildine göre %25 gibi daha kalın olduğunu açıklar. Aynı zamanda erkek cildi daha dayanıklıdır. Yağ üretimi de farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle daha uzun süre cilt problemleri yaşarlar. Erkek cildinde kollajen yani protein yoğunluğu fazladır bu nedenle aynı yaşta ki kadın cildi , erkek cildinden daha büyük gösterir. Fakat erkekler güneşlenmeye fazla meraklı olmadıklarından güneş koruyucu kullanmazlar sonuçta güneşin zararlı etkileri erkek cildinin hızlı yaşlanmasına neden olur.
Yaz kapımıza geldi dayandı. Bu mevsimde cildimiz güneşin etkisiyle canlanacak, D vitamini sentezi yapacak ve kemiklerimiz kuvvetlenecek.

 Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.Güneşten korunmak için farklı koruma faktörlü krem ve losyon kullanılmakta iken Maia Mc Cosmetics bu konuda yeni ürün geliştirdi : Tek faktörlü fakat cilt tiplerine kuvvetlenecek. Ancak dikkatli olunmaması halinde cilt, güneşin hasarlarına da açık hale gelecek. Bu nedenle güneşe çıkmadan önce ve güneşlenirken cildimizi koruyucu kremler ile korumamız gerekir.göre üç ayrı ürün: Kuru, normal, yağlı tipte ki ciltler için 50+ koruma faktörlü SUN CREAM 50 + SPF

Kadınlar için ayrı, Erkekler için ayrı içerikli ürün..

Kadın cildi erkek cildinden farklı mı? Kadınların ve erkeklerin ciltleri arasında yapısal farklılıklar bulunmaktadır. Testesteron uyarısı cildin kalınlaşmasına neden olur bu da erkek cildinin kadın cildine göre %25 gibi daha kalın olduğunu açıklar.

Aynı zamanda erkek cildi daha dayanıklıdır. Yağ üretimi de farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle daha uzun süre cilt problemleri yaşarlar.

Erkek cildinde kollajen yani protein yoğunluğu fazladır bu nedenle aynı yaşta ki kadın cildi , erkek cildinden daha büyük gösterir. Fakat erkekler güneşlenmeye fazla meraklı olmadıklarından güneş koruyucu kullanmazlar sonuçta güneşin zararlı etkileri erkek cildinin hızlı yaşlanmasına neden olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.