YENİ CEZA İNFAZ KURUMLARI KAMPÜSÜ İNŞAATI GEZİLDİ

DİĞER 03.05.2018 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4296+ kez okundu.
 

YENİ CEZA İNFAZ KURUMLARI KAMPÜSÜ İNŞAATI GEZİLDİ

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem KORKMAZ ile birlikte Burdur Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaat alanının da incelemelerde bulundu.
    Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem KORKMAZ ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi arazisinde yapımına başlanan yeni Burdur Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaat alanını gezerek, inşaat şirketi yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hali hazırdaki planlamaya göre inşaat alanına 3 yüksek güvenlikli ve 1 açık olmak üzere 4 Ceza İnfaz Kurumu inşa edilecek. Yaklaşık 2000 hükümlü ve tutuklunun barındırılacağı Ceza İnfaz Kurumlarının inşaatının 3 yıl sürmesi öngörülüyor.                 ESKİ BURDUR CEZAEVİ ALANI ÜNİVERSİTEYE TERK EDİLECEK Burdur'un kampüs şehir olma yolunda girişimlerin ve çalışmaların devam ettiğini açıklayan AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik "Burdur'da Üniversite sahasında Yüksek Güvenlikli Cezaevi yapımı tüm hızıyla devam ediyor.  İnşaat devam ederken ilimizde mevcut cezaevi arazisinin ne olacağı gündeme gelmişti. Mevcut Cezaevi ve avlusu Başbakanlık tarafından onaylanarak bedelsiz olarak ilimizin parlayan yıldızı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine verilmesi onaylanmıştır. Burdur’umuzun “KAMPÜS ŞEHİR” veya “ ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ” olma yolunda büyük bir adım atılmıştır. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi
Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem KORKMAZ ile birlikte Burdur Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaat alanının da incelemelerde bulundu.

    Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem KORKMAZ ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi arazisinde yapımına başlanan yeni Burdur Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü inşaat alanını gezerek, inşaat şirketi yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hali hazırdaki planlamaya göre inşaat alanına 3 yüksek güvenlikli ve 1 açık olmak üzere 4 Ceza İnfaz Kurumu inşa edilecek. Yaklaşık 2000 hükümlü ve tutuklunun barındırılacağı Ceza İnfaz Kurumlarının inşaatının 3 yıl sürmesi öngörülüyor.

                ESKİ BURDUR CEZAEVİ ALANI ÜNİVERSİTEYE TERK EDİLECEK

Burdur'un kampüs şehir olma yolunda girişimlerin ve çalışmaların devam ettiğini açıklayan AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik "Burdur'da Üniversite sahasında Yüksek Güvenlikli Cezaevi yapımı tüm hızıyla devam ediyor.  İnşaat devam ederken ilimizde mevcut cezaevi arazisinin ne olacağı gündeme gelmişti. Mevcut Cezaevi ve avlusu Başbakanlık tarafından onaylanarak bedelsiz olarak ilimizin parlayan yıldızı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesine verilmesi onaylanmıştır. Burdur’umuzun “KAMPÜS ŞEHİR” veya “ ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ” olma yolunda büyük bir adım atılmıştır. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.