YENİ GÜN GAZETESİ 62 YILI GERİDE BIRAKTI

KÜLTÜR 03.09.2016 - 11:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3374+ kez okundu.
 

YENİ GÜN GAZETESİ 62 YILI GERİDE BIRAKTI

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yayın hayatının 63. yılını kutlayan Yeni Gün Gazetesine ziyarette bulundu.
Burdur da dönemin güç şartlarında 1954 yılında yayın hayatına başlayan Burdur Yerel Basınının köklü gazetelerinden Yeni Gün Gazetesine 63. yaşına girmeleri dolayısıyla ziyarette bulunan Vali Yılmaz'ı, Gazetenin İmtiyaz Sahibi Muharrem Tuncel, Yazı İşleri Müdürü ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve gazete çalışanları karşıladı.   Gazete Sahibi Tuncel, Vali Yılmaz'a 63. yılını kutlamalarının sevincini kendileri ile paylaştıkları için duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   Vali Yılmaz Basının önemine vurgu yaparak, 63 yıl süre ile  yayın hayatın da  yaptıkları haber ve yorum ile  Burdur'daki vatandaşların ve kamunun gözü kulağı olan Yeni Gün Gazetesinin başta sahibi Muharrem Tuncel olmak üzere, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği olan yöneticilerine ve tüm çalışanlarını tebrik ederek, yeni yayın yılındaki çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.   Sohbet ortamında geçen ziyaretin ilerleyen kısmında, gazeteye 63. yaşını kutlamak için gelen MAKÜ Röktörü Prof. Dr. Adem Korkmaz'da katıldı.   Vali Yılmaz ve Rektör Korkmaz gazete Sahibi Muharrem Tuncel, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Kürşat Tuncel ile bir süre sohbet ettiler.   Ziyaretin  sonunda Vali Yılmaz ve Rektör Korkmaz gazete çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra buradan ayrıldılar.    
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, yayın hayatının 63. yılını kutlayan Yeni Gün Gazetesine ziyarette bulundu.

Burdur da dönemin güç şartlarında 1954 yılında yayın hayatına başlayan Burdur Yerel Basınının köklü gazetelerinden Yeni Gün Gazetesine 63. yaşına girmeleri dolayısıyla ziyarette bulunan Vali Yılmaz'ı, Gazetenin İmtiyaz Sahibi Muharrem Tuncel, Yazı İşleri Müdürü ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve gazete çalışanları karşıladı.

 

Gazete Sahibi Tuncel, Vali Yılmaz'a 63. yılını kutlamalarının sevincini kendileri ile paylaştıkları için duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Vali Yılmaz Basının önemine vurgu yaparak, 63 yıl süre ile  yayın hayatın da  yaptıkları haber ve yorum ile  Burdur'daki vatandaşların ve kamunun gözü kulağı olan Yeni Gün Gazetesinin başta sahibi Muharrem Tuncel olmak üzere, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği olan yöneticilerine ve tüm çalışanlarını tebrik ederek, yeni yayın yılındaki çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

 

Sohbet ortamında geçen ziyaretin ilerleyen kısmında, gazeteye 63. yaşını kutlamak için gelen MAKÜ Röktörü Prof. Dr. Adem Korkmaz'da katıldı.

 

Vali Yılmaz ve Rektör Korkmaz gazete Sahibi Muharrem Tuncel, Gazetenin Yazı İşleri Müdürü ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Kürşat Tuncel ile bir süre sohbet ettiler.

 

Ziyaretin  sonunda Vali Yılmaz ve Rektör Korkmaz gazete çalışanları ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra buradan ayrıldılar.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.