YENİ ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE VİDEO KONFERANS

SİYASET 08.05.2020 - 19:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2844+ kez okundu.
 

YENİ ULAŞTIRMA BAKANI KARAİSMAİLOĞLU İLE VİDEO KONFERANS

Burdur ve ilçelerinde devam eden çalışmaların yanı sıra ihtiyaç duyulan projelerinde masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Vali Hasan Şıldak, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Burdur da devam eden yol yatırımları ve devam eden projeleri masaya yatırdıkları, video konferans yöntemiyle görüştü. Toplantı hakkında açıklamada bulunan AK Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görevlendirilen Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile birlikte Valimiz Hasan Şıldak, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik, Yasin Uğur’unda katılımlarıyla video konferans yöntemiyle görüşmede bulunduk. Başta Fethiye Yolu olmak üzere, Gölhisar Çameli yolu, Ağlasun Çatak yolu, Lavanta  turizm yolumuz gibi İlimiz ve İlçemize yapılan, yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunarak sayın Bakanımızdan devam eden projelerin 2023 e kadar bitmesi için desteklerini istedik. Projelerin tamamlanmaları için destekte bulunacaklarını bildiren Sayın Bakanımıza, Burdur’umuza gösterdikleri hassasiyet ve önem için teşekkür ediyoruz. ” dedi.  
Burdur ve ilçelerinde devam eden çalışmaların yanı sıra ihtiyaç duyulan projelerinde masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Vali Hasan Şıldak, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Burdur da devam eden yol yatırımları ve devam eden projeleri masaya yatırdıkları, video konferans yöntemiyle görüştü.

Toplantı hakkında açıklamada bulunan AK Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak görevlendirilen Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ile birlikte Valimiz Hasan Şıldak, Milletvekillerimiz Bayram Özçelik, Yasin Uğur’unda katılımlarıyla video konferans yöntemiyle görüşmede bulunduk. Başta Fethiye Yolu olmak üzere, Gölhisar Çameli yolu, Ağlasun Çatak yolu, Lavanta  turizm yolumuz gibi İlimiz ve İlçemize yapılan, yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunarak sayın Bakanımızdan devam eden projelerin 2023 e kadar bitmesi için desteklerini istedik. Projelerin tamamlanmaları için destekte bulunacaklarını bildiren Sayın Bakanımıza, Burdur’umuza gösterdikleri hassasiyet ve önem için teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.