YEREL SEÇİMLER İÇİN OYLARINI KULLANDILAR

YAŞAM 31.03.2019 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3505+ kez okundu.
 

YEREL SEÇİMLER İÇİN OYLARINI KULLANDILAR

Burdur'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İl merkezi ve ilçe merkezleri ile köylerinde seçmenler tarafından oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı.
Burdur da 31 Mart 2019 yerel seçimleri için kurulan 752 sandıkta 199 bin 90 seçmen; belediye başkanları, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için tercih yapacak. 1 seyyar sandıkta 22 seçmenin de oy kullanacağı seçimlerde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Burdur valisi Hasan Şıldak, Emekevler Mahallesi Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesin de Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte gelerek oyunu kullundu. Vali Hasan Şıldak, yaptığı açıklamada; “Burdur'da cezaevi sandığı ile birlikte 753 sandıkta 199 bin 90 seçmen oy kullanacak. Güvenlik kapsamında 707 emniyet, 557 jandarma olmak üzere bin 264 güvenlik güçleri sandıklarda görev yapıyor. Bugün demokrasi bayramı olan seçimlerin huzurlu geçmesi dileğinde bulundu.      MİLLETVEKİLLERİ KENDİ SANDIK BÖLGESİNDE OYLARINI KULLANDI   Burdur'da 31 Mart Mahalli İdareler  Seçimleri süresi içinde Burdur da seçim çalışmalarına destek veren AK Parti milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker Burdur merkez de oyunu kullanırken AK Parti Milletvekili Yasin Uğur Bucak ilçesinde kendi sandık bölgesinde aile bireyleri ile birlikte kullandı.  Oy kullanma işlemi bittikten sonra Sandık bölgelerini gezerek görevlilere kolaylıklar dilediler. Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, yaptığı açıklamada; seçimlerin hem ülkemize hem de Burdur’umuza hayırlı olmasını ve seçmenin hür iradesini sandıklara yansıtmasını diliyorum diyen CHP milletvekili Göker, vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet etti. Temiz bir doğa, temiz toplum, temiz siyaset için tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaları için sandığa çağıran GÖKER, Burdur ilinde ve ilçelerinde katılımın oldukça yüksek olacağına inandığını belirtti.                          BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI    Burdur AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, saat 11’de eşi ve İl teşkilatından görevliler ve eşi ile birlikte ‘Burdur Anadolu Teknik Meslek Lisesi 1052 nolu sandığa gelerek oyunu sandığa  eşi ile birlikte attı. Oy kullanma öncesinde aynı sandık bölgesinde bulunan sandık görevlilerini bir bir dolaşarak sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Burdur CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali ile Özboyacı İlköğretim Okulu 1137 nolu sandıkta oyunu kullandı aynı sandık bölgesinde bulunan diğer sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Yaptığı açıklamada uzun soluklu bir seçim çalışması yaptık. Bizlerin istemediği kırılganlıklar yaşadık. Dileğim odur ki 1 Nisan sabahı yine birbirinize dostluk içinde gelecek için hayaller kuracağımızı umuyorum dedi
Burdur'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İl merkezi ve ilçe merkezleri ile köylerinde seçmenler tarafından oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı.

Burdur da 31 Mart 2019 yerel seçimleri için kurulan 752 sandıkta 199 bin 90 seçmen; belediye başkanları, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetlerini seçmek için tercih yapacak. 1 seyyar sandıkta 22 seçmenin de oy kullanacağı seçimlerde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Burdur valisi Hasan Şıldak, Emekevler Mahallesi Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesin de Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte gelerek oyunu kullundu. Vali Hasan Şıldak, yaptığı açıklamada; “Burdur'da cezaevi sandığı ile birlikte 753 sandıkta 199 bin 90 seçmen oy kullanacak. Güvenlik kapsamında 707 emniyet, 557 jandarma olmak üzere bin 264 güvenlik güçleri sandıklarda görev yapıyor. Bugün demokrasi bayramı olan seçimlerin huzurlu geçmesi dileğinde bulundu.

     MİLLETVEKİLLERİ KENDİ SANDIK BÖLGESİNDE OYLARINI KULLANDI

 

Burdur'da 31 Mart Mahalli İdareler  Seçimleri süresi içinde Burdur da seçim çalışmalarına destek veren AK Parti milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker Burdur merkez de oyunu kullanırken AK Parti Milletvekili Yasin Uğur Bucak ilçesinde kendi sandık bölgesinde aile bireyleri ile birlikte kullandı.  Oy kullanma işlemi bittikten sonra Sandık bölgelerini gezerek görevlilere kolaylıklar dilediler.

Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker, yaptığı açıklamada; seçimlerin hem ülkemize hem de Burdur’umuza hayırlı olmasını ve seçmenin hür iradesini sandıklara yansıtmasını diliyorum diyen CHP milletvekili Göker, vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet etti. Temiz bir doğa, temiz toplum, temiz siyaset için tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaları için sandığa çağıran GÖKER, Burdur ilinde ve ilçelerinde katılımın oldukça yüksek olacağına inandığını belirtti.

                         BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

   Burdur AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, saat 11’de eşi ve İl teşkilatından görevliler ve eşi ile birlikte ‘Burdur Anadolu Teknik Meslek Lisesi 1052 nolu sandığa gelerek oyunu sandığa  eşi ile birlikte attı. Oy kullanma öncesinde aynı sandık bölgesinde bulunan sandık görevlilerini bir bir dolaşarak sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Burdur CHP Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ve oğlu Mehmet Ali ile Özboyacı İlköğretim Okulu 1137 nolu sandıkta oyunu kullandı aynı sandık bölgesinde bulunan diğer sandık görevlilerine kolaylıklar diledi. Yaptığı açıklamada uzun soluklu bir seçim çalışması yaptık. Bizlerin istemediği kırılganlıklar yaşadık. Dileğim odur ki 1 Nisan sabahı yine birbirinize dostluk içinde gelecek için hayaller kuracağımızı umuyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.