YEŞİLOVA KAYMAKAMI'NIN SALDA GÖLÜ KATLİAMI'NDAN HABERİ YOKMUŞ

GÜNDEM 14.04.2020 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3604+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA KAYMAKAMI'NIN SALDA GÖLÜ KATLİAMI'NDAN HABERİ YOKMUŞ

Bu kabul edilemez işlemin sorumluları hakkında Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetimizi yaptık. Salda Gölü hassas noktamızdır.
Yeşilova Kaymakamı Abdulhamit Karaca, Salda Gölü kıyısında yapılacak “Millet bahçesi” projesini yapan müteahhit yüklenici firma tarafından yürütülen ve Salda Gölü çevresindeki doğal çevrenin bozulmasına yönelik çalışma Yeşilova halkı ve CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker,  Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, İlçe Başkanlarımız, CHP İl Hukuk Sorumlumuz, İl genel meclis üyemiz ile salda Gölü’nün doğallığına yapılan saldırı nedeniyle bilgi almak nedeni ziyaretlerinde kendisinin bu çalışmalardan haberi olmadığını belirterek .Bu rezilliği Valilik ve kaymakamlık bilgimiz dışın da taşeron firmanın işgüzarlığı diye açıklamışlardır.   YAPILAN KATLİAM YEŞİLOVA HALKI VE CHP TEŞKİLATINI HAREKETE GEÇİRDİ Koronavirüs felaketi nedeni ile halkın büyük bölümünün sokağa çıkamadığı ilk günlerde yüklenici müteahhit firmanın çalışmaları yürütmek için kamyon ve iş makinesi arayışında olduğu kamuoyuna yansımış Yeşilova kaymakamı Abdulhamit Karaca’nın  bu gelişmelerden haberinin olmaması b ir şekilde açıklanır “yüklenici firmanın yetkilileri bu konudaki çalışma iznini gizli bir kaynak vasıtası ile aldıkları akla getirmektedir.CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker ve teşkilat mensuplar Doğa katliamına dur demek için Salda Gölündeyiz.Dün yaşanan iş makinaları ile milyonlarca yılda oluşan beyaz kumulların içler acısı halini gördük. Müteahhit firma dün sosyal medyada da oluşan gündem sonrası ikazımız üzerine çalışmalarını durdurmak zorunda kaldı.            SALDA GÖLÜ KATLİAMI İLÇE HALKINI AYAĞA KALDIRDI Salda Gölü kıyısında iş makineler ile yapılan doğa katlimının duyulmasının ardından bazı iletişim kaynaklarında çiğ gibi büyümeye başladı. Halkın büyük bölümünün sokağa çıkamaması nedeni ile yetkililerin olay yerine giderek müdahalesi ile şu an itibarı ile çalışmalar durduruldu. Yeşilova halkı ise bazı iletişim kaynakları ile konuya şu şekilde tepki gösterdi.  Allah kahretsin bunlari millet ayak basmaya kıyamazken mahvettiler sahili elleriniz kırılsın ayaklarınız kopsun hepinizi o makinalara bindirip patlatacaksin ki katletmek neymiş anlayacaksınız ulan nedir bu ülkenin bu milletin her kötü günde her kriz aninda sizlerden çektiği yeterin be yeterin anladık vicdan diye bir sey yok ama ahlak olsun bari yaaa  
Bu kabul edilemez işlemin sorumluları hakkında Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetimizi yaptık. Salda Gölü hassas noktamızdır.

Yeşilova Kaymakamı Abdulhamit Karaca, Salda Gölü kıyısında yapılacak “Millet bahçesi” projesini yapan müteahhit yüklenici firma tarafından yürütülen ve Salda Gölü çevresindeki doğal çevrenin bozulmasına yönelik çalışma Yeşilova halkı ve CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker,  Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, İlçe Başkanlarımız, CHP İl Hukuk Sorumlumuz, İl genel meclis üyemiz ile salda Gölü’nün doğallığına yapılan saldırı nedeniyle bilgi almak nedeni ziyaretlerinde kendisinin bu çalışmalardan haberi olmadığını belirterek .Bu rezilliği Valilik ve kaymakamlık bilgimiz dışın da taşeron firmanın işgüzarlığı diye açıklamışlardır.

  YAPILAN KATLİAM YEŞİLOVA HALKI VE CHP TEŞKİLATINI HAREKETE GEÇİRDİ

Koronavirüs felaketi nedeni ile halkın büyük bölümünün sokağa çıkamadığı ilk günlerde yüklenici müteahhit firmanın çalışmaları yürütmek için kamyon ve iş makinesi arayışında olduğu kamuoyuna yansımış Yeşilova kaymakamı Abdulhamit Karaca’nın  bu gelişmelerden haberinin olmaması b ir şekilde açıklanır “yüklenici firmanın yetkilileri bu konudaki çalışma iznini gizli bir kaynak vasıtası ile aldıkları akla getirmektedir.CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker ve teşkilat mensuplar Doğa katliamına dur demek için Salda Gölündeyiz.Dün yaşanan iş makinaları ile milyonlarca yılda oluşan beyaz kumulların içler acısı halini gördük. Müteahhit firma dün sosyal medyada da oluşan gündem sonrası ikazımız üzerine çalışmalarını durdurmak zorunda kaldı.

           SALDA GÖLÜ KATLİAMI İLÇE HALKINI AYAĞA KALDIRDI

Salda Gölü kıyısında iş makineler ile yapılan doğa katlimının duyulmasının ardından bazı iletişim kaynaklarında çiğ gibi büyümeye başladı. Halkın büyük bölümünün sokağa çıkamaması nedeni ile yetkililerin olay yerine giderek müdahalesi ile şu an itibarı ile çalışmalar durduruldu. Yeşilova halkı ise bazı iletişim kaynakları ile konuya şu şekilde tepki gösterdi.  Allah kahretsin bunlari millet ayak basmaya kıyamazken mahvettiler sahili elleriniz kırılsın ayaklarınız kopsun hepinizi o makinalara bindirip patlatacaksin ki katletmek neymiş anlayacaksınız ulan nedir bu ülkenin bu milletin her kötü günde her kriz aninda sizlerden çektiği yeterin be yeterin anladık vicdan diye bir sey yok ama ahlak olsun bari yaaa

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.