YEŞİLOVA MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

EĞİTİM 25.05.2017 - 13:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3284+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim öğretim yılında ilk mezuniyet törenini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.
Burdur’un Yeşilova İlçesinde, bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim öğretim yılında ilk mezuniyet törenini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Mezuniyet töreni Yeşilova ilçe emniyet müdürlüğü önünden Yeşilova Cumhuriyet meydanına doğru kortej yürüyüşü ile başladı. Mezuniyet töreni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ, İlçe Kaymakamı Abdulhamit KARACA, İlçe Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK, meslek yüksekokulunun değerli öğretim elemanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçenin idari amirleri ve Yeşilova halkının yoğun ilgi ve katılımları gerçekleştirildi.  Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Raşit ACAR tarafından sunulan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Daha sonra Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK ve Yeşilova İlçe Kaymakamı Abdülhamit KARACA mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı dileklerini sundular. Konuşmalardan sonra mezun olan öğrencilere, Yeşilova İlçe Protokol üyeleri ile okulumuz öğretim elemanları tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Yeşilova İsmail Akın MYO birincisi mezun olan öğrenciler adına mezuniyet konuşması yaptı. Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu’ nun yapılmasında katkıları olan, Yeşilova halkına teşekkür edilerek Yeşilova halkı adına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA ile Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ tarafından Yeşilova Kaymakamı Abdülhamit KARACA ve Yeşilova Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK’ e teşekkür plaketleri takdim edildi. Okulun açılmasında katkıları olan kişilere Teşekkür plaketlerinin takdiminin ardından mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atması ile coşkulu ve heyecanlı bir şekilde devam etti. MAKÜ orkestrası tarafından verilen konser etkinliği Yeşilova halkının ve mezun öğrencilerin yoğun ilgi ve mezuniyet coşkusu ile gerçekleştirildi.  
Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim öğretim yılında ilk mezuniyet törenini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Burdur’un Yeşilova İlçesinde, bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim öğretim yılında ilk mezuniyet törenini coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Mezuniyet töreni Yeşilova ilçe emniyet müdürlüğü önünden Yeşilova Cumhuriyet meydanına doğru kortej yürüyüşü ile başladı. Mezuniyet töreni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ, İlçe Kaymakamı Abdulhamit KARACA, İlçe Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK, meslek yüksekokulunun değerli öğretim elemanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilçenin idari amirleri ve Yeşilova halkının yoğun ilgi ve katılımları gerçekleştirildi.

 Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Raşit ACAR tarafından sunulan program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet UYUMAZ’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Daha sonra Yeşilova İlçe Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK ve Yeşilova İlçe Kaymakamı Abdülhamit KARACA mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı dileklerini sundular.

Konuşmalardan sonra mezun olan öğrencilere, Yeşilova İlçe Protokol üyeleri ile okulumuz öğretim elemanları tarafından mezuniyet belgeleri takdim edildi. Yeşilova İsmail Akın MYO birincisi mezun olan öğrenciler adına mezuniyet konuşması yaptı. Yeşilova İsmail Akın Meslek Yüksekokulu’ nun yapılmasında katkıları olan, Yeşilova halkına teşekkür edilerek Yeşilova halkı adına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA ile Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ tarafından Yeşilova Kaymakamı Abdülhamit KARACA ve Yeşilova Belediye Başkanı Nuri ÖZBEK’ e teşekkür plaketleri takdim edildi.

Okulun açılmasında katkıları olan kişilere Teşekkür plaketlerinin takdiminin ardından mezuniyet töreni, öğrencilerin kep atması ile coşkulu ve heyecanlı bir şekilde devam etti. MAKÜ orkestrası tarafından verilen konser etkinliği Yeşilova halkının ve mezun öğrencilerin yoğun ilgi ve mezuniyet coşkusu ile gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.