YETİŞKİN GURUBU SERAMİK SERGİSİ AÇILDI

SANAT 18.11.2019 - 16:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3355+ kez okundu.
 

YETİŞKİN GURUBU SERAMİK SERGİSİ AÇILDI

Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezinde 12 dönem yetişkinler gurubu Seramik Sergisi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından açıldı
          Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi Seramik Atölyesi usta öğreticilerinden Işıl Eryılmaz Ekici, 2018-2019 12 dönem yetişkin gurubu sergisinin açılışı için buradayız. Yıllar boyu çalışmalarımızda biz hayli aldığımızı düşünüyoruz. Bazı dönemlerde bizler öğrenci bulamadığımız günleri biliyoruz. Öğrenci bulamadığımız zamanlarız Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Öğrenci topladığımız günler oldu. Biz yılmadık ve aradan geçen zaman içinde Şimdi ise öğrencilerimiz bizleri aramaktadırlar. Burdur’un aslında bir belediye başkanlığı binasına ihtiyacı olmasına karşılık tercihimizi kültür ve sanat adına biz bu yönde kullanarak böyle bir yer kazandık. 23 kursiyerimiz tarafından hem öğrettik hem de bu süre içinde ürettik. Lokasyon açısından Atatürk mahallesinde böyle bir yerin olması ve bu alandan yararlanmak isteyen tüm hemşerilerimizin hizmetine açık bir alan olacaktır. Bizim gönlümüzden geçen endüstriyel ürenler değil el emeği göz nurunun kıymetli olması ve bu yüzden de bu alanları mümkün olabildiğince açık tutmak için gayret göstereceğiz. Halkımızın ilgisi olduğu sürece biz elimizden geldiğince gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu gün 23 kursiyerimizin yaptığı göz nuruz ürünlerini sizlerle inceleyeceğiz. Bir müddet halkımızın ve misafirlerimizin gezmesi için sergimiz açık kalacaktır. Ve dar küçük alandan çıkartıp buralara taşıdık. Bu günlük yeter ama gelecekte daha büyük geniş alanlara taşımak gönlümüzden geçmektedir. İçin gereken çabayı göstereceğiz. Hayırlı olsun dedi.  
Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezinde 12 dönem yetişkinler gurubu Seramik Sergisi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından açıldı

          Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi Seramik Atölyesi usta öğreticilerinden Işıl Eryılmaz Ekici, 2018-2019 12 dönem yetişkin gurubu sergisinin açılışı için buradayız. Yıllar boyu çalışmalarımızda biz hayli aldığımızı düşünüyoruz. Bazı dönemlerde bizler öğrenci bulamadığımız günleri biliyoruz. Öğrenci bulamadığımız zamanlarız Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Öğrenci topladığımız günler oldu. Biz yılmadık ve aradan geçen zaman içinde Şimdi ise öğrencilerimiz bizleri aramaktadırlar.

Burdur’un aslında bir belediye başkanlığı binasına ihtiyacı olmasına karşılık tercihimizi kültür ve sanat adına biz bu yönde kullanarak böyle bir yer kazandık. 23 kursiyerimiz tarafından hem öğrettik hem de bu süre içinde ürettik. Lokasyon açısından Atatürk mahallesinde böyle bir yerin olması ve bu alandan yararlanmak isteyen tüm hemşerilerimizin hizmetine açık bir alan olacaktır. Bizim gönlümüzden geçen endüstriyel ürenler değil el emeği göz nurunun kıymetli olması ve bu yüzden de bu alanları mümkün olabildiğince açık tutmak için gayret göstereceğiz.

Halkımızın ilgisi olduğu sürece biz elimizden geldiğince gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu gün 23 kursiyerimizin yaptığı göz nuruz ürünlerini sizlerle inceleyeceğiz. Bir müddet halkımızın ve misafirlerimizin gezmesi için sergimiz açık kalacaktır. Ve dar küçük alandan çıkartıp buralara taşıdık. Bu günlük yeter ama gelecekte daha büyük geniş alanlara taşımak gönlümüzden geçmektedir. İçin gereken çabayı göstereceğiz. Hayırlı olsun dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.