YÖRÜK KIZI ÜMMÜ ERBİL 14 ŞUBAT GECESİ SERENLER TEPESİ’NDE

YAŞAM 06.02.2016 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4012+ kez okundu.
 

YÖRÜK KIZI ÜMMÜ ERBİL 14 ŞUBAT GECESİ SERENLER TEPESİ’NDE

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve yeni klibiyle hayranlarının beğenisini kazanan Ümmü Erbil, 14 Şubat sevgililer günü gecesi ‘Serenler Tepesi’nde.
“BURDUR DA 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GECESİNDE OLACAĞIM”   Ümmü Erbil'in piyasaya yeni çıkan "Özledim Seni" klibiyle sosyal medyayı sallarken, V TV'de ise "Şimdi Türkü Zamanı" adlı programında ise hayranlarının gönlünü fetih etmeyi başardı. Her perşembe günü yapımcılığını FBR Yapım Fatih Bedir'in yaptığı Şimdi Türkü Zamanı programında izleyicisiyle buluşan genç sanatçı Erbil, "Türkülere gönül vermiş bir Türk Halk Müziği Sanatçı olarak her perşembe günü VTV ekranlarında hayranlarımla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Ayrıca 14 Şubat sevgililer günü gecesi Burdur da ‘Serenler Tepesi’nde hemşerilerim ile Serenler Tepesinde Varollar tesislerinde bir araya geleceğim GENÇ SANATÇI BAŞARIYA DOYMUYOR Aslen Burdur Tefennili olan, henüz 21 yaşında olmasına rağmen başarılı projelere imza atan ve sesi ve bağlamasıyla adından sıkça söz ettiren Erbil, TRT'nin açmış olduğu genç mikrofon ses yarışmasında birincilik, Gençlik Merkezleri'nin düzenlemiş olduğu yarışmalarda ise 5 birincilik kürsüsüne oturmuştur. Son olarak Ankara'da yapılan Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği Sanatçılık Belgesi sınavında ise 2 bin 422 kişi arasında birincilikle sanatçılık belgesini almaya hak kazanmıştır.
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ve yeni klibiyle hayranlarının beğenisini kazanan Ümmü Erbil, 14 Şubat sevgililer günü gecesi ‘Serenler Tepesi’nde.

“BURDUR DA 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GECESİNDE OLACAĞIM”

 

Ümmü Erbil'in piyasaya yeni çıkan "Özledim Seni" klibiyle sosyal medyayı sallarken, V TV'de ise "Şimdi Türkü Zamanı" adlı programında ise hayranlarının gönlünü fetih etmeyi başardı. Her perşembe günü yapımcılığını FBR Yapım Fatih Bedir'in yaptığı Şimdi Türkü Zamanı programında izleyicisiyle buluşan genç sanatçı Erbil, "Türkülere gönül vermiş bir Türk Halk Müziği Sanatçı olarak her perşembe günü VTV ekranlarında hayranlarımla buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Ayrıca 14 Şubat sevgililer günü gecesi Burdur da ‘Serenler Tepesi’nde hemşerilerim ile Serenler Tepesinde Varollar tesislerinde bir araya geleceğim

GENÇ SANATÇI BAŞARIYA DOYMUYOR

Aslen Burdur Tefennili olan, henüz 21 yaşında olmasına rağmen başarılı projelere imza atan ve sesi ve bağlamasıyla adından sıkça söz ettiren Erbil, TRT'nin açmış olduğu genç mikrofon ses yarışmasında birincilik, Gençlik Merkezleri'nin düzenlemiş olduğu yarışmalarda ise 5 birincilik kürsüsüne oturmuştur. Son olarak Ankara'da yapılan Kültür Bakanlığı'nın düzenlediği Sanatçılık Belgesi sınavında ise 2 bin 422 kişi arasında birincilikle sanatçılık belgesini almaya hak kazanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.