YUSUFÇA KASABASI YENİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN GÜN SAYMAYA BAŞLADI

SİYASET 13.11.2018 - 11:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3510+ kez okundu.
 

YUSUFÇA KASABASI YENİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN GÜN SAYMAYA BAŞLADI

Genç Yaşında Girdiği Yusufça Belediyesinde Yazı işleri Müdürü Olarak Görev yapan ve Şimdi belediye başkanlığına aday olan Bayram GÜLMEZ. Seçilmek için start verdi.
Türkiye genelinde 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için bütün siyasi partilerde olduğu gibi Ak parti de il ve ilçelerin yanı sıra tekrar Belediye olma hakkını elde eden Gölhisar Yusufça Kasabası' nın belediye olma hakkını yasa gereği  kaybettikten sonra Gölhisar Belediyesi'nin İtfaiye Daire Amiri olarak Göreve başlayan ayni zamanda belde Belediyesini Geri getirmek için Ankara’yı kendisine yol eden ve sonunda beklenen ve mutlu son a ulaşması için elinden gelenin daha fazlasını yapan, Bayram GÜLMEZ için Yusufça nın kaybettiği zamanı ve hak ettiği hizmeti almak, halkın beklentisi sorunlarını çözmek için Belediye Başkanlığı yarışında kendisinin de olduğunu belirterek aday adayı olduğunu ifade etti. Bayram GÜLMEZ ile yaplanan Röportaj Sonrası Şunları Dile getirdi. Cumhurbaşkanımızın; “Demokrasi, hizmet ve kalkınma, yerelde başlar” sözü, yerel yönetimlerin rolünü en güzel şekilde ifade etmektedir. 2002 yılında halkın büyük desteği ile iktidar olan AK Parti, Yeni Türkiye’nin inşası için milletinden aldığı güç ve liderinin teveccühü ile Türkiye tarihinin en vizyoner siyasi partisi olmuştur. Türkiye’nin dönüşümüne öncülük eden AK Parti, 2004 yılında girdiği ilk yerel seçimlerin ardından modern, estetik ve yaşanabilir şehirler sloganı ile AK Belediyeciliği hayatımıza sokmuştur" diye konuştu. Bayram GÜLMEZ son olarak ise şunları kaydetti; “AK Parti’nin insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı, bizim yol haritamızın merkezinde yer almaktadır. Bir tarım ve hayvancılık merkezi olan Yusufça ’nın, daha dinamik, yüzü gülen, doğa dostu, huzurun adresi, sahip olduğu imkanları fırsata çeviren, daha temiz daha güzel bir kasaba olması için Yusufça’nın hep birlikte inşa etmek için göreve talibiz. Yusufça bizim evimiz. Gözümüzü dünyaya açtığımız, dünyaya bakışımızı şekillendirdiğimiz memleketimiz. Hayatımızı kazandığımız, çocuklarımızı büyütüp sevdiklerimize yuva olan yurdumuz. Biz, Yusufça’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu göreve talip olmadan önce, zaten sürekli içerisinde yaşadığımız kasabamızın ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettik. Bu vesileyle, bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini, bizden önce yapılanların üzerine koyarak, geleceğe hazırlamak istiyoruz.”  
Genç Yaşında Girdiği Yusufça Belediyesinde Yazı işleri Müdürü Olarak Görev yapan ve Şimdi belediye başkanlığına aday olan Bayram GÜLMEZ. Seçilmek için start verdi.

Türkiye genelinde 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için bütün siyasi partilerde olduğu gibi Ak parti de il ve ilçelerin yanı sıra tekrar Belediye olma hakkını elde eden Gölhisar Yusufça Kasabası' nın belediye olma hakkını yasa gereği  kaybettikten sonra Gölhisar Belediyesi'nin İtfaiye Daire Amiri olarak Göreve başlayan ayni zamanda belde Belediyesini Geri getirmek için Ankara’yı kendisine yol eden ve sonunda beklenen ve mutlu son a ulaşması için elinden gelenin daha fazlasını yapan, Bayram GÜLMEZ için Yusufça nın kaybettiği zamanı ve hak ettiği hizmeti almak, halkın beklentisi sorunlarını çözmek için Belediye Başkanlığı yarışında kendisinin de olduğunu belirterek aday adayı olduğunu ifade etti.

Bayram GÜLMEZ ile yaplanan Röportaj Sonrası Şunları Dile getirdi. Cumhurbaşkanımızın; “Demokrasi, hizmet ve kalkınma, yerelde başlar” sözü, yerel yönetimlerin rolünü en güzel şekilde ifade etmektedir. 2002 yılında halkın büyük desteği ile iktidar olan AK Parti, Yeni Türkiye’nin inşası için milletinden aldığı güç ve liderinin teveccühü ile Türkiye tarihinin en vizyoner siyasi partisi olmuştur. Türkiye’nin dönüşümüne öncülük eden AK Parti, 2004 yılında girdiği ilk yerel seçimlerin ardından modern, estetik ve yaşanabilir şehirler sloganı ile AK Belediyeciliği hayatımıza sokmuştur" diye konuştu.

Bayram GÜLMEZ son olarak ise şunları kaydetti; “AK Parti’nin insanı merkeze alan belediyecilik anlayışı, bizim yol haritamızın merkezinde yer almaktadır. Bir tarım ve hayvancılık merkezi olan Yusufça ’nın, daha dinamik, yüzü gülen, doğa dostu, huzurun adresi, sahip olduğu imkanları fırsata çeviren, daha temiz daha güzel bir kasaba olması için Yusufça’nın hep birlikte inşa etmek için göreve talibiz. Yusufça bizim evimiz. Gözümüzü dünyaya açtığımız, dünyaya bakışımızı şekillendirdiğimiz memleketimiz. Hayatımızı kazandığımız, çocuklarımızı büyütüp sevdiklerimize yuva olan yurdumuz. Biz, Yusufça’nın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu göreve talip olmadan önce, zaten sürekli içerisinde yaşadığımız kasabamızın ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettik. Bu vesileyle, bir bayrak yarışı olan AK Parti belediyeciliğini, bizden önce yapılanların üzerine koyarak, geleceğe hazırlamak istiyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.