ZABITALAR SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

GÜNDEM 20.01.2022 - 15:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3105+ kez okundu.
 

ZABITALAR SERVİS ARAÇLARINI DENETLEDİ

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını temin etmek amacıyla okul servis denetimlerini sürdürüyor.
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin ana arterlerinde öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını temin etmek amacıyla okul servis araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Burdur Belediyesi Halk Pazarı altında yapılan kontrolde servis şoförlerinin yönetmelikte belirtilen şartları taşıyıp taşımadığı denetlenirken araçlarda dur levhasının bulundurulması gerektiği, okul taşıtı logosunun olup olmadığı da incelendi. Araç içerisinde de incelmelerde bulunan zabıta ekipleri emniyet kemerinin her koltukta olması gerektiği konusunda servis şoförlerine uyarılarda bulundu. Yapılan denetimlerde 137 servis aracının kontrol edildiği eksikliği tespit edilen servis şoförlerine gerekli uyarıların yapıldığı belirtildi.
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını temin etmek amacıyla okul servis denetimlerini sürdürüyor.

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin ana arterlerinde öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını temin etmek amacıyla okul servis araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Burdur Belediyesi Halk Pazarı altında yapılan kontrolde servis şoförlerinin yönetmelikte belirtilen şartları taşıyıp taşımadığı denetlenirken araçlarda dur levhasının bulundurulması gerektiği, okul taşıtı logosunun olup olmadığı da incelendi. Araç içerisinde de incelmelerde bulunan zabıta ekipleri emniyet kemerinin her koltukta olması gerektiği konusunda servis şoförlerine uyarılarda bulundu.

Yapılan denetimlerde 137 servis aracının kontrol edildiği eksikliği tespit edilen servis şoförlerine gerekli uyarıların yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.