ZEHİR TACİRLERİ JANDARMA TRAFİK TİMİNDEN KAÇAMADI

ASAYİŞ 18.10.2018 - 14:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2654+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRLERİ JANDARMA TRAFİK TİMİNDEN KAÇAMADI

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik İlimiz genelinde trafik ve asayiş uygulamalarına aralıksız devam edilmektedir.
          Burdur Valiliği yaptığı yazılı açıklamada; Çarşamba günü Saat: 09:00  sıralarında Çavdır Bölge Trafik Ekipleri tarafından; Kayacık köyünde (Denizli-Antalya karayolu) icra edilen trafik uygulaması esnasında, bir araç dur ikazına uymayarak Antalya ili istikametine kaçmıştır. Jandarma ekiplerince yapılan takip sonucu kaçan araç ve beraber hareket ettiği tespit edilen diğer bir araç ile birlikte Bayır Mahallesi Kavşağı yakınlarında yakalanmıştır. Her iki araçta Gölhisar C.Savcılığından alınan arama kararına istinaden, uyuşturucu madde arama köpeği 'Ödev”den de faydalanılarak arama yapılmış, arama yapılan araçların birinde 50.340 gr. ağırlığında uyuşturucu madde (SKUNK) ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konulmuş, M.Z.Y., Ö.A. ve E.S.N. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınmış, firari durumda bulunan O.T. ve O.A. isimli iki şüphelinin yakalaması için çalışmalara devam edilmektedir. İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, kullanan, ekimi yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kapsamlı bir şekilde kararlılıkla devam edilmektedir.  
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik İlimiz genelinde trafik ve asayiş uygulamalarına aralıksız devam edilmektedir.

          Burdur Valiliği yaptığı yazılı açıklamada; Çarşamba günü Saat: 09:00  sıralarında Çavdır Bölge Trafik Ekipleri tarafından; Kayacık köyünde (Denizli-Antalya karayolu) icra edilen trafik uygulaması esnasında, bir araç dur ikazına uymayarak Antalya ili istikametine kaçmıştır. Jandarma ekiplerince yapılan takip sonucu kaçan araç ve beraber hareket ettiği tespit edilen diğer bir araç ile birlikte Bayır Mahallesi Kavşağı yakınlarında yakalanmıştır.

Her iki araçta Gölhisar C.Savcılığından alınan arama kararına istinaden, uyuşturucu madde arama köpeği 'Ödev”den de faydalanılarak arama yapılmış, arama yapılan araçların birinde 50.340 gr. ağırlığında uyuşturucu madde (SKUNK) ele geçirilmiştir.

C.Savcısının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konulmuş, M.Z.Y., Ö.A. ve E.S.N. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınmış, firari durumda bulunan O.T. ve O.A. isimli iki şüphelinin yakalaması için çalışmalara devam edilmektedir.

İlimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde satan, kullanan, ekimi yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara kapsamlı bir şekilde kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.