ZEHİR TACİRLERİ POLİS TAKİBİNDEN KAÇAMADI

ASAYİŞ 14.10.2021 - 14:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3552+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRLERİ POLİS TAKİBİNDEN KAÇAMADI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele de yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; (C.K.) ve (H.Ö.) isimli şahısların Gölhisar İlçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığına dair bilgiler elde edilmiştir. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda; •    5 kg 355 gr (kubar) esrar, •    6.5 gr kenevir tohumu, •    4 kök hint keneviri bitkisi •    2 adet zıvana ele geçirilmiş, şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Alma, Kabul Etme veya Bulundurma, Uyuşturucu Madde Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet” suçu kapsamında tahkikat başlatılmış, (C.K.) ve (H.Ö.) isimli şahıslarmevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.  
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele de yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; (C.K.) ve (H.Ö.) isimli şahısların Gölhisar İlçesinde uyuşturucu madde satışı yaptığına dair bilgiler elde edilmiştir.

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda;

•    5 kg 355 gr (kubar) esrar,
•    6.5 gr kenevir tohumu,
•    4 kök hint keneviri bitkisi
•    2 adet zıvana ele geçirilmiş, şahıslar hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Alma, Kabul Etme veya Bulundurma, Uyuşturucu Madde Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet” suçu kapsamında tahkikat başlatılmış, (C.K.) ve (H.Ö.) isimli şahıslarmevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.