ZEHİR TÜCCARLARINA JANDARMA’DAN ANİ BASKIN

ASAYİŞ 17.03.2017 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4432+ kez okundu.
 

ZEHİR TÜCCARLARINA JANDARMA’DAN ANİ BASKIN

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde N.K. ve İ.K isimli şahısların Antalya da uyuşturucu satmak için hazırlandıkları sırada suçüstü yakalandılar
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, 17.03 2017 Günü Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde jandarma’nın ani baskınına uğrayarak suçüstü yakalanmışlardır. N.K. ve İ.K. isimli şahıslar uyuşturucu madde imal ve Ticareti yaptıkları duyumu alan Jandarma Ekipleri şahısların İmal ettikleri uyuşturucuları Antalya ilene götürerek bu uyuşturucuları satma hazırlığında iken jandarma tarafından suçüstü yakalanmışlardır. Jandarma tarafından, yapılan operasyonlarda Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde ve Antalya ilinde İkamet eden şüpheli N.K. ve İ.K. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (14.180) Kg Kubar esrar maddesi 1adet hassas terazi 1 adet ruhsatsız av tüfeği, ve 1 adet kurusıkı tabanca ile birlikte şahıslar yakalanarak göz altına alınmıştır. Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre son yıllarda jandarma sorumluluk bölgesinde yakalanarak yakın ilimiz Antalya da satılmak üzere yakalanan en büyük miktarda uyuşturucu olduğu ifade edilmiştir. Bucak ilçe Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile şüpheli N.K. ve İ.K. isimli şahıslar gözaltına alınmış ele geçirilen malzemelere de el konulmuştur. Şahısların Jandarmadaki sorguları sürdürülmektedir.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde N.K. ve İ.K isimli şahısların Antalya da uyuşturucu satmak için hazırlandıkları sırada suçüstü yakalandılar

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, 17.03 2017 Günü Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde jandarma’nın ani baskınına uğrayarak suçüstü yakalanmışlardır. N.K. ve İ.K. isimli şahıslar uyuşturucu madde imal ve Ticareti yaptıkları duyumu alan Jandarma Ekipleri şahısların İmal ettikleri uyuşturucuları Antalya ilene götürerek bu uyuşturucuları satma hazırlığında iken jandarma tarafından suçüstü yakalanmışlardır.

Jandarma tarafından, yapılan operasyonlarda Bucak İlçesi Kızılseki Köyünde ve Antalya ilinde İkamet eden şüpheli N.K. ve İ.K. isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada; (14.180) Kg Kubar esrar maddesi 1adet hassas terazi 1 adet ruhsatsız av tüfeği, ve 1 adet kurusıkı tabanca ile birlikte şahıslar yakalanarak göz altına alınmıştır.

Jandarma yetkililerinden alınan bilgiye göre son yıllarda jandarma sorumluluk bölgesinde yakalanarak yakın ilimiz Antalya da satılmak üzere yakalanan en büyük miktarda uyuşturucu olduğu ifade edilmiştir. Bucak ilçe Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile şüpheli N.K. ve İ.K. isimli şahıslar gözaltına alınmış ele geçirilen malzemelere de el konulmuştur. Şahısların Jandarmadaki sorguları sürdürülmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.