ZEYNEP ONAT ÖĞRETMEN SANATÇILAR KERVANINA KATILDI

SANAT 21.05.2020 - 19:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3559+ kez okundu.
 

ZEYNEP ONAT ÖĞRETMEN SANATÇILAR KERVANINA KATILDI

Çıkartmış olduğu 'Geçer Gibi' adlı şarkısıyla çok büyük bir beğeni toplamayı başaran Zeynep Onat, isminden sık bir şekilde söz ettiriyor.
Öğretmen şarkıcılar kervanına katılan Zeynep Onat sosyal medya hesabı üzerinde de yapmış olduğu Cover şarkılarla Müzik dünyasında adından söz ettirmeyi başardı  En son Ünlü müzisyenlerden Ersay Üner'in Nokta isimli şarkısını yorumlayan genç müzisyene övgü dolu mesajlar yağdı. Zeynep Onat’ın çıkarttığı ‘Geçer Gibi’ single çalışmasının söz ve müziği kendisine Aitken aranjesini ise Toylan Kaya yapmıştı.. Aslen Ankara'lı olan Zeynep Onat, müziğe olan ilgisinin Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde aldığı eğitimle artmasının hemen ardından Denizli'de Pamukkale Üniversitesinde Müzik Öğretmenliği bölümüne kaydolduğunu ve mezun olduktan sonra dört sene Denizli'de müzik öğretmenliği yaptı. Zeynep Onat'ın 3 single çalışması bulunuyor.
Çıkartmış olduğu 'Geçer Gibi' adlı şarkısıyla çok büyük bir beğeni toplamayı başaran Zeynep Onat, isminden sık bir şekilde söz ettiriyor.

Öğretmen şarkıcılar kervanına katılan Zeynep Onat sosyal medya hesabı üzerinde de yapmış olduğu Cover şarkılarla Müzik dünyasında adından söz ettirmeyi başardı  En son Ünlü müzisyenlerden Ersay Üner'in Nokta isimli şarkısını yorumlayan genç müzisyene övgü dolu mesajlar yağdı. Zeynep Onat’ın çıkarttığı ‘Geçer Gibi’ single çalışmasının söz ve müziği kendisine Aitken aranjesini ise Toylan Kaya yapmıştı..

Aslen Ankara'lı olan Zeynep Onat, müziğe olan ilgisinin Ankara Güzel Sanatlar Lisesinde aldığı eğitimle artmasının hemen ardından Denizli'de Pamukkale Üniversitesinde Müzik Öğretmenliği bölümüne kaydolduğunu ve mezun olduktan sonra dört sene Denizli'de müzik öğretmenliği yaptı.
Zeynep Onat'ın 3 single çalışması bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.