BELEDİYE BAŞKANI ERCENGİZ’İN 1 MAYIS MESAJI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada:  “1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür.

1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır.

Maalesef Dünya ve Türkiye olarak zor günler geçiriyoruz. Ama bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle her 1 Mayıs’ta olduğu gibi emeğin kutsallığına olan inancımla; geçmişten günümüze emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm emekçilerimizi rahmetle anıyor, son günlerde çok şey borçlu olduğumuz sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere tüm üreten ve emekçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi