Burdurlular dikkat! 13 Ekim Pazar günü elektrik kesintisi yaşanacak



Peki, Burdur'da hangi bölgelerde elektrik kesilecek? Elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

Kesinti nedeniyle mağduriyet yaşamamak için alternatif önlemlerinizi almayı unutmayın! Ayrıntılı bilgiler ve etkilenecek yerler hakkında Burdur CK Enerji Akdeniz Elektrik'ten alınan duyuruları takip etmeye devam edin.

Bucak:

13 Ekim 2024 tarihinde 09:30-16:30 saatleri arasında, Yatırım Çalışması nedeniyle, İş Sağlığı ve Güvenliği önlemleri doğrultusunda, Gündoğdu Köyü ve Antalya-Burdur Karayolu üzerindeki bölgelerde elektrik kesintisi yapılacaktır.

Merkez:

13 Ekim 2024 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında, Bakım Çalışması nedeniyle, İş Sağlığı ve Güvenliği gözetilerek Kocapınar Köyü’nde elektrik kesintisi yapılacaktır.

Ayrıca, aynı gün 10:00-17:00 saatleri arasında Recep Mahallesi (Yavuz Sokak), Yeni Mahalle (Süzek Sokak), Yenice Mahallesi (Selim, Yavuz Sokak), İnönü Mahallesi (Kostak Sokak, Mehmet Akif Caddesi) bölgelerinde de bakım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisi olacaktır.