Gölcük Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, Şef Turan Yüksel eşliğinde yeni dönem eğitimlerine Sanat Galeri'nde başladı.

Gölcük Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, yeni dönem eğitimlerine başladı. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen dönem açılış programına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, koroda eğitim gören çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Şef Turan Yüksel yönetiminde çalışmalarını sürdüren çocuklar, etkinliğe katılan Başkan Sezer ve aileleri için en güzel şarkılarını seslendirdiler.

 

ÇOCUK KOROSUNDAN DEVLET KONSERVATUARINA

Koro çalışmalarını sürdüren çocuklara başarılar dileyen Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Daha önceki yıllarda, çocuk korosunda eğitim gören Muhammet Atabaş ve Faruk Çetin'in, Kocaeli Devlet Konservatuarı'nı kazandığını ve koroda saz sanatçısı olarak minik kardeşlerine destek olduklarını öğrenmek beni mutlu etti. Şef Turan Yüksel başta olmak üzere, çocuklarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, üstün başarılar diliyorum. Ailelerine de katılımlarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı