PUBG: Battlegrounds 32.1 Güncellemesi Şimdi Yayında

KRAFTON, Inc., oyunculara önemli iyileştirmeler ve yeni oyun deneyimleri sunacak PUBG: BATTLEGROUNDS 32.1 Güncellemesi'nin yayınlandığını duyurdu. Bu güncelleme, heyecan verici yeniliklerin yanı sıra küresel bölge birleşmesi, yeni ve zorlu bir Arcade modunun ve Yardım Paketi içeriklerinde uzun zamandır beklenen ayarlamaları içeriyor. Bazı ana başlıklar şu şekilde:

 

Bekleme Sürelerini İyileştirecek ve Rekabeti Arttıracak Küresel Bölge Birleşmesi: Oyuncu deneyimini geliştirmeye odaklı 32.1 Güncellemesi, küresel çapta daha fazla oyuncuyu bir araya getirerek bekleme sürelerini kısaltmayı ve rekabet seviyesini arttırmayı hedefleyen bir bölge birleşmesi sunuyor. Bu değişiklik güncellemeyle birlikte yayında olacak. Oyuncular etkilenen bölgeler hakkında detaylı bilgiler için resmî Bölge Birleşmesi Duyurusunu inceleyebilirler. Yeni Arcade Modu: Açlıkların Öcü: Yeni Arcade modu Açlıkların Öcü ile şimdi daha da zorlu mücadelelere hazır olun. Bu yeni mod, Hayatta Kalanlar Geride Kaldı deneyimini daha zorlu bir hâle getiriyor, Açlıkların verdiği hasarı arttırıyor ve oyuncuları hayatta kalmak için daha dikkatli stratejiler geliştirmeye zorluyor. Bugünden itibaren PC'de, 17 Ekim'de ise konsollarda oynayabileceğiniz Açlıkların Öcü modunda arkadaşlarınızla bir araya gelip bu yeni ve korkunç tehditle yüzleşmeye hazır olun. Yardım Paketi Silah Ayarları: Yardım Paketi silahları uzun zaman sonra beklenen güncellemeyi alıyor. Oyuncular, Savaş Alanlarına yeni dinamikler getiren çeşitli eşyalarda hem güçlendirmeler hem de zayıflatmalar fark edecek.  32.1 Güncellemesi'ndeki Diğer Yenilikler: Yeni mod ve silah ayarlamalarının yanı sıra 32.1 Güncellemesi; yepyeni bir Survivor Pass, yeni Dereceli sezonu, Geri Çağırma sistemi değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve çok daha fazlasını içeriyor. 

PUBG: BATTLEGROUNDS 32.1 Güncellemesi'nin tüm detayları için güncelleme raporunu izleyebilir veya resmî web sitesindeki güncelleme notlarına göz atabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı