VALİ ŞERİF YILMAZ’DAN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

2017 - 2018 eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını hep birlikte yaşarken, tüm öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, Burdur olarak ta başarılarla dolu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum.   

Türkiye geneli başarılarıyla “Eğitimin Başkenti” olarak anılan ilimizin, eğitimde marka kent imajını sürdürmek ve daha üst seviyelere taşımak için, öğretmenlerimizin rehberliğinde, öğrencilerimizin gösterecekleri gayretler ile yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.  

Öğrencilerimizin derslerinde gösterecekleri başarıların yanında, Atatürk’ün “okul, genç beyinlere insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğretir” sözlerinden yola çıkarak vatanına, bayrağına cumhuriyetine bağlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, insani değerleri benimseyen bireyler olarak yetişmeleri bizlerin en büyük arzusudur.  

Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiamızın, sevgili çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılını ve İlköğretim Haftası’nı içtenlikle kutluyorum.