15 YAŞINDA İLK KİTABINI YAZDI, FUARDA OKUYUCUSUYLA BULUŞUYOR

DÜNYA 28.11.2023 - 21:42, Güncelleme: 28.11.2023 - 22:07 2345+ kez okundu.
 

15 YAŞINDA İLK KİTABINI YAZDI, FUARDA OKUYUCUSUYLA BULUŞUYOR

Burdur'da yaşayan lise öğrencisi Gözde Havanaz Erkan (15) ilk kitabı Dört Melek'le okuyucusuyla buluştu.
  Burdur'da Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen kitap fuarına katılan genç yazar Gözde Havanaz Erkan kitap severlerin ilgi odağı oldu. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda açılan fuara katılan yerel şair ve yazarlar okuyucularıyla buluşup kitaplarını imzaladılar. Hikaye kitaplarını okumaya başladıktan sonra hayal dünyasındaki düşüncelerini yazmaya başladığını anlatan Gözde Havanaz Erkan, "Yazarken kendi kurguladığım dünyaya ışınlanıyorum adeta. Benim için kendi özel alanım ve bambaşka bir dünya oluyor." dedi.  Dört Melek kitabının dört genç kızın okulunda işlenen bir cinayetle başlayan ve kızların hayatlarını anlatan bir roman olduğunu söyleyen Yazar Erkan, "Kitabımı okuyan yüzlerce kişiden olumlu dönüşler aldım. Bu kitabımın devamı olan Dört Melek-2 yakında okuyucuyla buluşacak. Kitap fuarının en genç yazarı olduğum için insanlar oldukça ilgi gösteriyorlar. Fuarda bize destek olan Burdur Belediyesine çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 
Burdur'da yaşayan lise öğrencisi Gözde Havanaz Erkan (15) ilk kitabı Dört Melek'le okuyucusuyla buluştu.

 

Burdur'da Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen kitap fuarına katılan genç yazar Gözde Havanaz Erkan kitap severlerin ilgi odağı oldu. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda açılan fuara katılan yerel şair ve yazarlar okuyucularıyla buluşup kitaplarını imzaladılar. Hikaye kitaplarını okumaya başladıktan sonra hayal dünyasındaki düşüncelerini yazmaya başladığını anlatan Gözde Havanaz Erkan, "Yazarken kendi kurguladığım dünyaya ışınlanıyorum adeta. Benim için kendi özel alanım ve bambaşka bir dünya oluyor." dedi. 

Dört Melek kitabının dört genç kızın okulunda işlenen bir cinayetle başlayan ve kızların hayatlarını anlatan bir roman olduğunu söyleyen Yazar Erkan, "Kitabımı okuyan yüzlerce kişiden olumlu dönüşler aldım. Bu kitabımın devamı olan Dört Melek-2 yakında okuyucuyla buluşacak. Kitap fuarının en genç yazarı olduğum için insanlar oldukça ilgi gösteriyorlar. Fuarda bize destek olan Burdur Belediyesine çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.