19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLİMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

GÜNDEM 19.05.2023 - 17:15, Güncelleme: 19.05.2023 - 17:15 4869+ kez okundu.
 

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLİMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümünde İlimizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
  Kutlama törenleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Çelenk Sunma Töreninin ardından Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ziyarette bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve elde ettikleri derecelerle İlimize gurur yaşatan sporcu gençleri kabul etti. 19 Mayıs törenleri Burdur Merkez Spor Salonunda düzenlenen kutlama programı ile devam etti. Kutlama töreninin başında Vali Arslantaş, Garnizon Komutanı Alb. Serdar Erkan Ergil ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte törene katılan öğrencilerin, vatandaşların ve protokolün bayramını kutladılar.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şiir Yarışmasında birinci olan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Sakallı yazdığı şiiri, Kompozisyon Yarışmasında birinci olan Ercan Akın Fen Lisesi öğrencisi Hafsa Nur Akın’da yazdığı kompozisyonu okudu.  15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Öğrencisi Eray Ak Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okuması sonrası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Resim, Şiir, kompozisyon ve Spor Dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.  Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Kıymet Koçyiğit, Süleyman Görkem ve Türkan Görkem sorumluluğunda, sporcular tarafından hazırlanan Judo, Cimnastik ve Güreş gösterileri sunulmasıyla program sona erdi. Programa başta Vali Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş hanımefendi olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Alb. Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi, MAKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Durmuş Acar, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Vali Yardımcısı Bahri Gökalp, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri, gaziler, Şehit yakınları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 104. yıl dönümünde İlimizde düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

 
Kutlama törenleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu.

Çelenk Sunma Töreninin ardından Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ziyarette bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve elde ettikleri derecelerle İlimize gurur yaşatan sporcu gençleri kabul etti. 19 Mayıs törenleri Burdur Merkez Spor Salonunda düzenlenen kutlama programı ile devam etti.

Kutlama töreninin başında Vali Arslantaş, Garnizon Komutanı Alb. Serdar Erkan Ergil ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile birlikte törene katılan öğrencilerin, vatandaşların ve protokolün bayramını kutladılar. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Şiir Yarışmasında birinci olan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Sakallı yazdığı şiiri, Kompozisyon Yarışmasında birinci olan Ercan Akın Fen Lisesi öğrencisi Hafsa Nur Akın’da yazdığı kompozisyonu okudu. 

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Öğrencisi Eray Ak Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okuması sonrası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Resim, Şiir, kompozisyon ve Spor Dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Kıymet Koçyiğit, Süleyman Görkem ve Türkan Görkem sorumluluğunda, sporcular tarafından hazırlanan Judo, Cimnastik ve Güreş gösterileri sunulmasıyla program sona erdi.

Programa başta Vali Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş hanımefendi olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Garnizon Komutanı Alb. Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi, MAKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Durmuş Acar, Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Vali Yardımcısı Bahri Gökalp, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri, gaziler, Şehit yakınları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.