AHSEM SAĞLIK KOLEJİ’NDEN YÜZDE ALTMIŞ CORONA İNDİRİMİ

EĞİTİM 26.06.2020 - 16:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3381+ kez okundu.
 

AHSEM SAĞLIK KOLEJİ’NDEN YÜZDE ALTMIŞ CORONA İNDİRİMİ

Sağlık Koleji Kurucu Müdürü Hasibe Özyürek Kızılkaya yaptığı açıklamada; Sağlık çalışanlarının sektördeki önemini vurgulayarak çağrı yaptı
Sağlık Koleji Kurucu Müdürü Hasibe Özyürek Kızılkaya yaptığı açıklama da içinde bulunduğumuz süreçte sağlık çalışanlarının önemine değinerek, bu sektörde yer almak isteyen öğrencilere destek olmak amacıyla Burdur AHSEM MTAL’de eğitim ücretlerinde 60 İndirim uygulayacaklarını ifade etti. Açıklamasının devamında; “Sağlık sektöründe personel açığı hızla büyümekte ve yardımcı sağlık personeli ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Ayrıca ülkemizde birçok sektörde iş bulma imkanı günden güne azalırken, sağlık sektöründe bu durum tam tersine gün geçtikçe ciddi bir şekilde artmaktadır. Sadece lise diploması ile iş hayatına atılabileceğiniz bir alan olan sağlık önü açık ve hiçbir zaman iş gücünün azalmayacağı bir sektördür. Sağlık meslek kolejimiz günümüzde aileler tarafından çocuklarının seçmesini istediği bir lisedir. Ahsem Sağlık Koleji olarak öğrencilere lisemizden mezun olur olmaz hem sektörde donanımlı ve kalifiye olma imkanı sunulmakta hem de diplomayla birlikte vereceğimiz iş yeri açma belgesiyle Kosgeb aracılıyla 60.000 TL destekle kendi işyerlerini açma sansı yakalayacaklardır. Üniversite hayallerine yönelik uzman kadromuz ile bire bir özel ders imkanıyla sistemli ve planlı çalışmalar yapılmakta ve üniversiteli olan öğrencilerimiz hiç bir zaman alanda istihdamın bitmeyeceği bir mesleğe sahip olmuş olacaklardır.” Dedi.  
Sağlık Koleji Kurucu Müdürü Hasibe Özyürek Kızılkaya yaptığı açıklamada; Sağlık çalışanlarının sektördeki önemini vurgulayarak çağrı yaptı

Sağlık Koleji Kurucu Müdürü Hasibe Özyürek Kızılkaya yaptığı açıklama da içinde bulunduğumuz süreçte sağlık çalışanlarının önemine değinerek, bu sektörde yer almak isteyen öğrencilere destek olmak amacıyla Burdur AHSEM MTAL’de eğitim ücretlerinde 60 İndirim uygulayacaklarını ifade etti.

Açıklamasının devamında; “Sağlık sektöründe personel açığı hızla büyümekte ve yardımcı sağlık personeli ihtiyacı her geçen gün artmaktadır. Ayrıca ülkemizde birçok sektörde iş bulma imkanı günden güne azalırken, sağlık sektöründe bu durum tam tersine gün geçtikçe ciddi bir şekilde artmaktadır.

Sadece lise diploması ile iş hayatına atılabileceğiniz bir alan olan sağlık önü açık ve hiçbir zaman iş gücünün azalmayacağı bir sektördür. Sağlık meslek kolejimiz günümüzde aileler tarafından çocuklarının seçmesini istediği bir lisedir. Ahsem Sağlık Koleji olarak öğrencilere lisemizden mezun olur olmaz hem sektörde donanımlı ve kalifiye olma imkanı sunulmakta hem de diplomayla birlikte vereceğimiz iş yeri açma belgesiyle Kosgeb aracılıyla 60.000 TL destekle kendi işyerlerini açma sansı yakalayacaklardır. Üniversite hayallerine yönelik uzman kadromuz ile bire bir özel ders imkanıyla sistemli ve planlı çalışmalar yapılmakta ve üniversiteli olan öğrencilerimiz hiç bir zaman alanda istihdamın bitmeyeceği bir mesleğe sahip olmuş olacaklardır.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.