AK GENÇLİK’DEN TEŞKİLAT ZİYARETİ

SİYASET 29.06.2021 - 13:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4188+ kez okundu.
 

AK GENÇLİK’DEN TEŞKİLAT ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Gençlik Kolları Başkanlığı hafta sonu genel merkezden misafirlerini ağırladı.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç, MKYK Üyesi, Akdeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Ceran ve MKYK Üyesi Mehmet Ali Keskil hafta sonu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan ve il yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Burdur’da il binasında ilçe gençlik kolları başkanları ve il yönetimiyle tanışma sonrasında açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç “ Burdur Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önem verdiği yerlerden birisi, sağ olsunlar gençlik kolları teşkilatımızın heyecanı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gençlerin siyasette belirleyici rolü AK Parti ile 20 yıllık bir süreçte hem AK Parti ile doğan, hem AK Parti ile büyüyen gençlerimizin Recep Tayyip Erdoğan sevdası, hem de yapılan yatırımları bilinçli bir şekilde sahip çıkmaları ve anlamlı bir şekilde yorumlamaları göz ardı edilecek bir konu değil. Burdur Gençliği 2023 – 2024’de AK Parti ile güven ve istikrar konusunda daha da hedeflere hızlı bir şekilde ulaşmamız için yanımızda olduğuna güvenimiz tam.” Dedi.                 Burdur il başkanlığı sonrası Bucak ilçesine teşkilat ziyaretine giden genel merkez ekibine AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Bucak’ta ilçe gençlik kolları başkanı Ali Kaynak ve yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan “ Bugün genel merkezimizden genel başkan yardımcımızı ve MKYK üyelerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gölleriyle, lavantasıyla, yaylalarıyla Burdur’umuzun harika güzelliklerini görmek ve teşkilat konuları üzerine istişareler yapmak için AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan başkanımız başta olmak üzere MKYK üyelerimizi ilimize elimden geldiğince davet ediyorum. Bugün ilimizi ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler. Burdur ve Bucak’ta güzel istişareler yaptık. Bizleri Bucağımızda güzel bir şekilde ağırlayan Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanım Ali Kaynak ve yönetimine teşekkür ederim.” Dedi. Burdurun tarihi ve turistik yerlerini gezen Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyeleri Burdur’dan memnuniyetle ayrıldılar.
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Gençlik Kolları Başkanlığı hafta sonu genel merkezden misafirlerini ağırladı.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç, MKYK Üyesi, Akdeniz Bölge Sorumlusu Mehmet Ceran ve MKYK Üyesi Mehmet Ali Keskil hafta sonu AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan ve il yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Burdur’da il binasında ilçe gençlik kolları başkanları ve il yönetimiyle tanışma sonrasında açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç “ Burdur Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önem verdiği yerlerden birisi, sağ olsunlar gençlik kolları teşkilatımızın heyecanı bizleri ziyadesiyle memnun etti. Gençlerin siyasette belirleyici rolü AK Parti ile 20 yıllık bir süreçte hem AK Parti ile doğan, hem AK Parti ile büyüyen gençlerimizin Recep Tayyip Erdoğan sevdası, hem de yapılan yatırımları bilinçli bir şekilde sahip çıkmaları ve anlamlı bir şekilde yorumlamaları göz ardı edilecek bir konu değil. Burdur Gençliği 2023 – 2024’de AK Parti ile güven ve istikrar konusunda daha da hedeflere hızlı bir şekilde ulaşmamız için yanımızda olduğuna güvenimiz tam.” Dedi.

                Burdur il başkanlığı sonrası Bucak ilçesine teşkilat ziyaretine giden genel merkez ekibine AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Bucak’ta ilçe gençlik kolları başkanı Ali Kaynak ve yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan “ Bugün genel merkezimizden genel başkan yardımcımızı ve MKYK üyelerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gölleriyle, lavantasıyla, yaylalarıyla Burdur’umuzun harika güzelliklerini görmek ve teşkilat konuları üzerine istişareler yapmak için AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyyüp Kadir İnan başkanımız başta olmak üzere MKYK üyelerimizi ilimize elimden geldiğince davet ediyorum. Bugün ilimizi ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler. Burdur ve Bucak’ta güzel istişareler yaptık. Bizleri Bucağımızda güzel bir şekilde ağırlayan Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanım Ali Kaynak ve yönetimine teşekkür ederim.” Dedi. Burdurun tarihi ve turistik yerlerini gezen Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyeleri Burdur’dan memnuniyetle ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.