AK PARTİ BURDUR İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

SİYASET 22.09.2020 - 11:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3931+ kez okundu.
 

AK PARTİ BURDUR İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

AK Parti Burdur ilçe kongreleri Pandemi süreci nedeniyle ertelenen kongreler; maske, mesafe ve sosyal mesafe kurallarına uyarak tamamlandı.
Kongrelere AK Parti Burdur İl Koordinatörü Ahmet YILDIZ, İl Başkanı Volkan MENGİ, Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, İl Genel Meclis Başkanı Murat AKBIYIK, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile AK Parti teşkilatları katılım sağladı. Açılış konuşmaları mevcut ilçe başkanları tarafından gerçekleştirilerek, görevleri sürecinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ” İnandığın Yolda Yürü sloganı ile yola çıktığımız ilçe kongrelerimizi tamamladık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmalarımızı gece gündüz demeden durmaksızın sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza destek olacağız ki ülkemizi çok daha iyi yerlere getirelim. AK Partimizin icraatlarını Türkiye’mizin nereden nereye geldiğini kapı kapı gezerek anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu noktada daha büyük hedeflere ulaşabilmek için gayret etmemiz gerekiyor. Önümüzde 2023, 2053 ve 2071 gibi çok önemli hedefler bulunuyor. Gerçekleşen kongreler ile İl Teşkilatımız, tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte yeni bir heyecanı sahaya aktaracağız. Bu onurlu göreve seçilen İlçe Başkanlarımızı ve Yönetimlerini tebrik ediyorum. 7. Olağan Kongremizin; partimize, ilçelerimize, Burdur’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. İlçe Başkanlıklarına; “Ağlasun İlçe Başkanı - Mustafa Alver Altınyayla İlçe Başkanı - Ahmet Sipahi Bucak İlçe Başkanı - Mustafa Oğuz Çavdır İlçe Başkanı - Adem Göçer Çeltikçi İlçe Başkanı - Ahmet Ali Akyel Gölhisar İlçe Başkanı - Mevlüt Erdem Karamanlı İlçe Başkanı - Ömür Karakaya Kemer İlçe Başkanı - Mustafa Aktürk Merkez İlçe Başkanı - Hüseyin Okan Tefenni İlçe Başkanı - Fatih Özcan Yeşilova İlçe Başkanı - Ercan Çetinkaya”seçildi.
AK Parti Burdur ilçe kongreleri Pandemi süreci nedeniyle ertelenen kongreler; maske, mesafe ve sosyal mesafe kurallarına uyarak tamamlandı.

Kongrelere AK Parti Burdur İl Koordinatörü Ahmet YILDIZ, İl Başkanı Volkan MENGİ, Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, İl Genel Meclis Başkanı Murat AKBIYIK, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile AK Parti teşkilatları katılım sağladı.

Açılış konuşmaları mevcut ilçe başkanları tarafından gerçekleştirilerek, görevleri sürecinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ” İnandığın Yolda Yürü sloganı ile yola çıktığımız ilçe kongrelerimizi tamamladık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmalarımızı gece gündüz demeden durmaksızın sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza destek olacağız ki ülkemizi çok daha iyi yerlere getirelim. AK Partimizin icraatlarını Türkiye’mizin nereden nereye geldiğini kapı kapı gezerek anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu noktada daha büyük hedeflere ulaşabilmek için gayret etmemiz gerekiyor. Önümüzde 2023, 2053 ve 2071 gibi çok önemli hedefler bulunuyor. Gerçekleşen kongreler ile İl Teşkilatımız, tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte yeni bir heyecanı sahaya aktaracağız. Bu onurlu göreve seçilen İlçe Başkanlarımızı ve Yönetimlerini tebrik ediyorum. 7. Olağan Kongremizin; partimize, ilçelerimize, Burdur’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

İlçe Başkanlıklarına;

“Ağlasun İlçe Başkanı - Mustafa Alver

Altınyayla İlçe Başkanı - Ahmet Sipahi

Bucak İlçe Başkanı - Mustafa Oğuz

Çavdır İlçe Başkanı - Adem Göçer

Çeltikçi İlçe Başkanı - Ahmet Ali Akyel

Gölhisar İlçe Başkanı - Mevlüt Erdem

Karamanlı İlçe Başkanı - Ömür Karakaya

Kemer İlçe Başkanı - Mustafa Aktürk

Merkez İlçe Başkanı - Hüseyin Okan

Tefenni İlçe Başkanı - Fatih Özcan

Yeşilova İlçe Başkanı - Ercan Çetinkaya”seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.