‘’AK PARTİLİ KARDEŞİM, KORKMA!’’

SİYASET 13.04.2022 - 11:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3280+ kez okundu.
 

‘’AK PARTİLİ KARDEŞİM, KORKMA!’’

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu paylaştığı video konuşmasında, AK Partili seçmenlere seslendi;
Söz konusu kısa video kaydında “Bu ülkenin geleceğinde Maocular, Avrasyacılar, 28 Şubatçılar olmayacak. Senin iradene kimse ihanet edemeyecek. Gelecekte sen olacaksın” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve iş insanı Ethem Sancak'ın açıklamaları ve eski haberler yer aldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “AK Partili kardeşim, korkma” notuyla Twitter hesabından paylaştığı videoda hükümeti eleştirdi. Ethem Sancak'ın “Tayyip Erdoğan, Büyük Orta Doğu projesinin eş başkanıdır. Aslında Amerika'nın desteğiyle geldi” sözleriyle başlayan videoda, Davutoğlu'nun daha önce yaptığı konuşmalara yer verildi ve “milletin emeğiyle, oyuyla, alın teriyle, gözyaşıyla, fedakarlıklarıyla kurulup yükselen bir partinin yönetimini Bahçeli'ye; dış politikasını Perinçek'e; ekonomisini Albayrak'a; akıl hocalığını Ethem Sancak'a teslim ettiğinizden beri; medyayı, siyaseti ve devlet yönetimini troll çetelerine, hak hukuk bilmez, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp edenlere bıraktığınızdan beri; bir grup vesayet artığını hak bilen hukuk bilen, ne yapması ne yapmaması gerektiğini ölçebilen insanlarınıza tercih ettiğinizden beri iflah olmadınız. Farkında mısınız?’’ denildi. 'SENİN İRADENE KİMSE İHANET EDEMEYECEK' “Bu ülkenin geleceğinde Maocular, Avrasyacılar, 28 Şubatçılar, dava sahtekarları, müteahhit çeteleri, siyaset esnafları olmayacak. Senin iradene kimse ihanet edemeyecek. Gelecekte sen olacaksın.” Şeklinde devam eden video görseli ayrıca Davutoğlu’nun ‘’ben davadan sapmadım, ancak AK Parti bütün kurucu değerlerinden ve davadan saptı ve o nedenle davayı korumak adına arkadaşlarımızla zor ve mihnetli bir yolu seçmek zorunda kaldık, biz dava üzereyiz sapanlar onlar’’ mealindeki beyanlarına yer veriliyor.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu paylaştığı video konuşmasında, AK Partili seçmenlere seslendi;

Söz konusu kısa video kaydında “Bu ülkenin geleceğinde Maocular, Avrasyacılar, 28 Şubatçılar olmayacak. Senin iradene kimse ihanet edemeyecek. Gelecekte sen olacaksın” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve iş insanı Ethem Sancak'ın açıklamaları ve eski haberler yer aldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “AK Partili kardeşim, korkma” notuyla Twitter hesabından paylaştığı videoda hükümeti eleştirdi.

Ethem Sancak'ın “Tayyip Erdoğan, Büyük Orta Doğu projesinin eş başkanıdır. Aslında Amerika'nın desteğiyle geldi” sözleriyle başlayan videoda, Davutoğlu'nun daha önce yaptığı konuşmalara yer verildi ve “milletin emeğiyle, oyuyla, alın teriyle, gözyaşıyla, fedakarlıklarıyla kurulup yükselen bir partinin yönetimini Bahçeli'ye; dış politikasını Perinçek'e; ekonomisini Albayrak'a; akıl hocalığını Ethem Sancak'a teslim ettiğinizden beri; medyayı, siyaseti ve devlet yönetimini troll çetelerine, hak hukuk bilmez, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gasp edenlere bıraktığınızdan beri; bir grup vesayet artığını hak bilen hukuk bilen, ne yapması ne yapmaması gerektiğini ölçebilen insanlarınıza tercih ettiğinizden beri iflah olmadınız. Farkında mısınız?’’ denildi.

'SENİN İRADENE KİMSE İHANET EDEMEYECEK'

“Bu ülkenin geleceğinde Maocular, Avrasyacılar, 28 Şubatçılar, dava sahtekarları, müteahhit çeteleri, siyaset esnafları olmayacak. Senin iradene kimse ihanet edemeyecek. Gelecekte sen olacaksın.” Şeklinde

devam eden video görseli ayrıca Davutoğlu’nun ‘’ben davadan sapmadım, ancak AK Parti bütün kurucu değerlerinden ve davadan saptı ve o nedenle davayı korumak adına arkadaşlarımızla zor ve mihnetli bir yolu seçmek zorunda kaldık, biz dava üzereyiz sapanlar onlar’’ mealindeki beyanlarına yer veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.