AKKUYRUKLU KARTALI SALIMI

YAŞAM 25.08.2021 - 13:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3241+ kez okundu.
 

AKKUYRUKLU KARTALI SALIMI

Bölge Müdürlüğümüze bağlı Antalya Şube Müdürlüğümüze yaklaşık bir ay önce gelen ihbarla kurtarılan kartal doğal ortama salındı
Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde bitkin vaziyette bulunan nesli tehlike altında olduğu bilinen ve Avrupa’nın en büyük türü olarak kabul edilen AK kuyruklu Kartalın iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır. Antalya Şube Müdürlüğü ve Antalya Büyük Şehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi personellerinin katılımıyla AK kuyruklu kartalın kanat açıklığı, pençe boyu, bacak uzunluğu, vb. ölçümleri yapılıp kayıt altına alındıktan sonra halkalanıp Antalya-Elmalı ilçesindeki Avlan Gölünden doğal yaşam alanına kavuşturulmuştur.
Bölge Müdürlüğümüze bağlı Antalya Şube Müdürlüğümüze yaklaşık bir ay önce gelen ihbarla kurtarılan kartal doğal ortama salındı

Antalya’nın Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde bitkin vaziyette bulunan nesli tehlike altında olduğu bilinen ve Avrupa’nın en büyük türü olarak kabul edilen AK kuyruklu Kartalın iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır.

Antalya Şube Müdürlüğü ve Antalya Büyük Şehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi personellerinin katılımıyla AK kuyruklu kartalın kanat açıklığı, pençe boyu, bacak uzunluğu, vb. ölçümleri yapılıp kayıt altına alındıktan sonra halkalanıp Antalya-Elmalı ilçesindeki Avlan Gölünden doğal yaşam alanına kavuşturulmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.