ALİ BOYACIOĞLU İLLERARASI JUDO TURNUVASI DÜZENLEDİ

SPOR 23.09.2018 - 22:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4143+ kez okundu.
 

ALİ BOYACIOĞLU İLLERARASI JUDO TURNUVASI DÜZENLEDİ

Burdur Belediyesi tarafından Judocu ve antrenör Ali Boyacıoğlu adına MAKÜ Spor Kompleksinde İller Arası Judo Turnuvası düzenlendi.
Burdur Belediyesi tarafından Judocu ve antrenör Ali Boyacıoğlu adına MAKÜ Spor Kompleksinde İller Arası Judo Turnuvası düzenlendi. MAKÜ Spor Kompleksinde düzenlenen Judo turnuvasına 20 ilden 300 sporcu katıldı. MAKÜ Kapalı Spor Kompleksindeki turnuvanın açılış seremonisinde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Herşeyin ilkini yapmak gerçekten çok zor. Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok şeyin ilkini ve devamını gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Bugünde İller arası Judo turnuvasının ilkini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize destek gösteren Burdur ilimizde judoya gönül vermiş hocalarıma teşekkür ediyorum. Keşke hocamız burada olsaydı da keşke onu bu kadar erken kaybetmeseydik de yine o yaşarken bu turnuvayı onun isminde bu turnuvayı yaparak vefa örneğini göstermiş olurduk. Birileri ölmeden kıymeti anlaşılmıyor. Çok kıymetli hocamızın 1971 yılından itibaren Burdur’da başlattığı judo macerası bugün kentimizde birçok sporcuya ve Burdur’un adını ciddi anlamda söz sahibi yapan bir spor dalı olarak, onun sayesinde de birçok sporcunun yetişmesine sebep oldu. Ben burada emeği geçen en küçük sporcu kardeşimden en yaşlımıza en emekçi ve gayretli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu spora ömrünü adamış disiplinliği örnek kimliği ve kişiliği ile hepimizin gönlüne taht kurmuş çok kıymetli hocamızın ruhu şad olsun mekânı cennet olsun” dedi. Başkan Ercengiz, antrenör ve hakemlere plaket vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Tüm gün süren turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.        
Burdur Belediyesi tarafından Judocu ve antrenör Ali Boyacıoğlu adına MAKÜ Spor Kompleksinde İller Arası Judo Turnuvası düzenlendi.

Burdur Belediyesi tarafından Judocu ve antrenör Ali Boyacıoğlu adına MAKÜ Spor Kompleksinde İller Arası Judo Turnuvası düzenlendi.

MAKÜ Spor Kompleksinde düzenlenen Judo turnuvasına 20 ilden 300 sporcu katıldı.

MAKÜ Kapalı Spor Kompleksindeki turnuvanın açılış seremonisinde konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Herşeyin ilkini yapmak gerçekten çok zor. Göreve geldiğimiz günden itibaren birçok şeyin ilkini ve devamını gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Bugünde İller arası Judo turnuvasının ilkini gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize destek gösteren Burdur ilimizde judoya gönül vermiş hocalarıma teşekkür ediyorum. Keşke hocamız burada olsaydı da keşke onu bu kadar erken kaybetmeseydik de yine o yaşarken bu turnuvayı onun isminde bu turnuvayı yaparak vefa örneğini göstermiş olurduk. Birileri ölmeden kıymeti anlaşılmıyor. Çok kıymetli hocamızın 1971 yılından itibaren Burdur’da başlattığı judo macerası bugün kentimizde birçok sporcuya ve Burdur’un adını ciddi anlamda söz sahibi yapan bir spor dalı olarak, onun sayesinde de birçok sporcunun yetişmesine sebep oldu. Ben burada emeği geçen en küçük sporcu kardeşimden en yaşlımıza en emekçi ve gayretli arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bu spora ömrünü adamış disiplinliği örnek kimliği ve kişiliği ile hepimizin gönlüne taht kurmuş çok kıymetli hocamızın ruhu şad olsun mekânı cennet olsun” dedi.

Başkan Ercengiz, antrenör ve hakemlere plaket vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tüm gün süren turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.