AMPUTE FUTBOL TAKIMI’NIN İNANILMAZ BAŞARISI

SPOR 10.10.2017 - 10:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2578+ kez okundu.
 

AMPUTE FUTBOL TAKIMI’NIN İNANILMAZ BAŞARISI

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Yavuz Mehmet Kaya, Günsel Altuğ ampute futbol takımının başarısı üzerine açıklama yaptılar
Türkiye Engelliler Federasyonu ve Türkiye Sakatlar Federasyonu ilimiz temsilciliği adına M. Yavuz Kaya ile Günsel Altuğ yaptıkları açıklamada; Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı Avrupa Ampute Futbol Fedarasyonunun (EAFF) düzenlediği Avrupa Şampiyonası final maçında, Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları ortaya koydukları yürekli, cesur ve azimli mücadele sonucunda İngiltereyi 2-1 yenerek ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu kazandırdılar. Ampute Fransızca bir kelime olup anlamı ameliyat ile alınmış ya da çıkarılmış uzuv anlamına gelmektedir. teröristlerin kalleşçe saldırıları sonucunda Gazi olan yurttaşlarımızdan oluşan Ampute Milli Takımımız göğsümüzü kabarttı, onlarla gururlandık, onur duyduk. Kazandıkları bu karşılaşma sonucunda tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran şampiyon Gazilerimizi Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Yavuz Mehmet Kaya, Günsel Altuğ ve Engelliler Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Merve Bozca, Ali Bozca ilimiz engellileri adına kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.  
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Yavuz Mehmet Kaya, Günsel Altuğ ampute futbol takımının başarısı üzerine açıklama yaptılar

Türkiye Engelliler Federasyonu ve Türkiye Sakatlar Federasyonu ilimiz temsilciliği adına M. Yavuz Kaya ile Günsel Altuğ yaptıkları açıklamada; Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı Avrupa Ampute Futbol Fedarasyonunun (EAFF) düzenlediği Avrupa Şampiyonası final maçında, Ampute Futbol Milli Takımı oyuncuları ortaya koydukları yürekli, cesur ve azimli mücadele sonucunda İngiltereyi 2-1 yenerek ülkemize Avrupa Şampiyonluğunu kazandırdılar.

Ampute Fransızca bir kelime olup anlamı ameliyat ile alınmış ya da çıkarılmış uzuv anlamına gelmektedir. teröristlerin kalleşçe saldırıları sonucunda Gazi olan yurttaşlarımızdan oluşan Ampute Milli Takımımız göğsümüzü kabarttı, onlarla gururlandık, onur duyduk.

Kazandıkları bu karşılaşma sonucunda tüm Türkiye’nin gönlüne taht kuran şampiyon Gazilerimizi Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Yavuz Mehmet Kaya, Günsel Altuğ ve Engelliler Konfederasyonu Burdur İl Temsilcileri Merve Bozca, Ali Bozca ilimiz engellileri adına kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.