ANTALYA TURİZM'İNDE HEDEF ZENGİN ARAP TURİST

TURİZM 17.02.2016 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3791+ kez okundu.
 

ANTALYA TURİZM'İNDE HEDEF ZENGİN ARAP TURİST

Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı’ listesine defalarca giriş yapan ve Kuveyt’in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, Antalya’ya geliyor.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ABD'li ekonomi dergisi Forbes’ın her yıl açıkladığı ‘Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı’ listesine defalarca giriş yapan ve Kuveyt’in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, Antalya’ya geliyor. Kharafi Group’un sahibi ailenin üyesi Eyad J M Al Kharafi ile üst düzey şirket yöneticilerinin bulunacağı toplantıya, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile yatırımla ilgili kuruluş yetkililerinin katılması bekleniyor. Toplantı 18 Şubat 2016 (Perşembe) saat 09.30’da, Rixos Downtown Otel’de yapılacak. Kharafi Group’un sahibi ailenin üyesi Eyad J M Al Kharafi ile üst düzeydeki yöneticilerinin katılacağı, Antalya iş dünyası için önemli görüşmelerin gerçekleştirileceği işbirliği ve ortak yatırım imkanlarının ele alınacağı toplantıda; basın mensubu arkadaşlarımızı da aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Geçen yıl Türkiye’den ülkesi Kuveyt’e dönerken uçakta vefat eden ailenin en büyüğü Jassem Al Kharafi için anma törenini de içeren toplantıda; BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile Başbakanlık Yatırım ve Tanıtım Ajansı tarafından Antalya’nın yatırım ve işbirliği fırsatlarını içeren sunum gerçekleştirilecek. Kharafi Group heyeti, yatırımla ilgili kuruluş yetkilileri görüşmeler yapacak. 1965 yılında kurulan, daha çok inşaat, finans ve telekomünikasyon sektörlerinde faaliyet gösteren Kharafi Group’un yıllık cirosu bugün 10 milyar dolardan fazla. Kharafi Group, Kuveyt National Bank, Americana Kuwait, M A Kharafi and Sons Company (MAK), MAK Hospitality and Touristic Investmests başta olmak üzere 80’den fazla şirketi, 25 ülkede 120 binden fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor.  
Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı’ listesine defalarca giriş yapan ve Kuveyt’in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, Antalya’ya geliyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ABD'li ekonomi dergisi Forbes’ın her yıl açıkladığı ‘Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı’ listesine defalarca giriş yapan ve Kuveyt’in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, Antalya’ya geliyor.

Kharafi Group’un sahibi ailenin üyesi Eyad J M Al Kharafi ile üst düzey şirket yöneticilerinin bulunacağı toplantıya, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile yatırımla ilgili kuruluş yetkililerinin katılması bekleniyor. Toplantı 18 Şubat 2016 (Perşembe) saat 09.30’da, Rixos Downtown Otel’de yapılacak.

Kharafi Group’un sahibi ailenin üyesi Eyad J M Al Kharafi ile üst düzeydeki yöneticilerinin katılacağı, Antalya iş dünyası için önemli görüşmelerin gerçekleştirileceği işbirliği ve ortak yatırım imkanlarının ele alınacağı toplantıda; basın mensubu arkadaşlarımızı da aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Geçen yıl Türkiye’den ülkesi Kuveyt’e dönerken uçakta vefat eden ailenin en büyüğü Jassem Al Kharafi için anma törenini de içeren toplantıda; BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile Başbakanlık Yatırım ve Tanıtım Ajansı tarafından Antalya’nın yatırım ve işbirliği fırsatlarını içeren sunum gerçekleştirilecek. Kharafi Group heyeti, yatırımla ilgili kuruluş yetkilileri görüşmeler yapacak.

1965 yılında kurulan, daha çok inşaat, finans ve telekomünikasyon sektörlerinde faaliyet gösteren Kharafi Group’un yıllık cirosu bugün 10 milyar dolardan fazla. Kharafi Group, Kuveyt National Bank, Americana Kuwait, M A Kharafi and Sons Company (MAK), MAK Hospitality and Touristic Investmests başta olmak üzere 80’den fazla şirketi, 25 ülkede 120 binden fazla çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.