ARAP GÜZELİNE SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

SANAT 08.02.2021 - 11:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3657+ kez okundu.
 

ARAP GÜZELİNE SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Türkiye Miss Globe Birincisi olan tescilli arap güzelini doğum gününde arkadaşları yalnız bırakmayıp doğum günü pastası alıp doğum günü süprizi yaptılar.
 Annesi Kıbrıslı Babası Dubai'li olan güzel Reyhan Saleh covit normale dönsün yasaklar kalkınca doğum günümü arkadaşlarım ile kutlama yapmak ve eğlenmek istiyorum dedi. Tescilli güzel Kıbrıs'ta iş hayatına atılıp kurduğu Saleh Danışmanlık firma faaliyetlerini Türkiye de aynı zamanda İstanbul'da gerçekleştirmek istediğini belirtti.   1996 yılında Türkiye’de düzenlenen “Miss Globe” güzellik yarışmasında birinciliği bulunan Reyhan, bugüne kadar birkaç dizide ve klipte rol almış.Okulu nedeniyle kariyerine 6 yıl ara veren Reyhan, iddialı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor
Türkiye Miss Globe Birincisi olan tescilli arap güzelini doğum gününde arkadaşları yalnız bırakmayıp doğum günü pastası alıp doğum günü süprizi yaptılar.

 Annesi Kıbrıslı Babası Dubai'li olan güzel Reyhan Saleh covit normale dönsün yasaklar kalkınca doğum günümü arkadaşlarım ile kutlama yapmak ve eğlenmek istiyorum dedi. Tescilli güzel Kıbrıs'ta iş hayatına atılıp kurduğu Saleh Danışmanlık firma faaliyetlerini Türkiye de aynı zamanda İstanbul'da gerçekleştirmek istediğini belirtti.  

1996 yılında Türkiye’de düzenlenen “Miss Globe” güzellik yarışmasında birinciliği bulunan Reyhan, bugüne kadar birkaç dizide ve klipte rol almış.Okulu nedeniyle kariyerine 6 yıl ara veren Reyhan, iddialı bir şekilde geri dönmeye hazırlanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.