ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

TEKNOLOJİ 22.12.2021 - 17:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3362+ kez okundu.
 

ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Bucak Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede 758 kilogram atık pil toplandı
Kampanya sonunda Zübeyde Hanım Anaokulu 437 kg pille birinci, Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 101 kg ile ikinci, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ise 18.50 kg ile üçüncü oldu. TAP tarafından Atık Pil Toplama kampanyası sonucu birinci olan Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu’na 1 adet Robotik Kodlama seti, Futbol-Voleybol-Basketbol topundan oluşan Spor Seti, Teşekkür Belgesi ve plaket,  ikinci olan Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’na ise spor seti ve Teşekkür Belgesi hediye edildi. Okullarda düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, "Atık pilleri düzenli şekilde toplayıp çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylece daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak için belediye olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu çerçevede kampanyamıza destek veren tüm katılımcı okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Bucak Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasında imzalanan protokol kapsamında ilçede 758 kilogram atık pil toplandı

Kampanya sonunda Zübeyde Hanım Anaokulu 437 kg pille birinci, Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 101 kg ile ikinci, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ise 18.50 kg ile üçüncü oldu.

TAP tarafından Atık Pil Toplama kampanyası sonucu birinci olan Bucak Zübeyde Hanım Anaokulu’na 1 adet Robotik Kodlama seti, Futbol-Voleybol-Basketbol topundan oluşan Spor Seti, Teşekkür Belgesi ve plaket,  ikinci olan Ayşe Sak Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ve Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’na ise spor seti ve Teşekkür Belgesi hediye edildi.

Okullarda düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL, "Atık pilleri düzenli şekilde toplayıp çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılamak ve böylece daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak için belediye olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu çerçevede kampanyamıza destek veren tüm katılımcı okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.