ATSO’DA LİYAKAT DÖNEMİ

EKONOMİ 20.10.2022 - 16:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2727+ kez okundu.
 

ATSO’DA LİYAKAT DÖNEMİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO), Ali Bahar başkanlığında başlayan değişim süreci, liyakat esasına göre şekillenmeye başladı
Başkan Ali Bahar ve Yönetim Kurulu, ATSO’nun sevk ve idaresindeki en önemli pozisyonlardan biri olan Genel Sekreter görevini, bir hukukçuya emanet etti. ATSO’da 8 yıl boyunca Ticaret Sicil Müdürlüğü, son 3 yılda da Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüten Avukat Aslı Şahin Tekin, ATSO’nun yeni Genel Sekreteri oldu. Atama kararı sonrası çok sayıda tebrik mesajı alan Tekin’e, en büyük destek ATSO çalışanlarından geldi. Yeni Genel Sekreterlerini odasında ziyaret eden ATSO personelleri, değişimden duydukları memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.  
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO), Ali Bahar başkanlığında başlayan değişim süreci, liyakat esasına göre şekillenmeye başladı

Başkan Ali Bahar ve Yönetim Kurulu, ATSO’nun sevk ve idaresindeki en önemli pozisyonlardan biri olan Genel Sekreter görevini, bir hukukçuya emanet etti. ATSO’da 8 yıl boyunca Ticaret Sicil Müdürlüğü, son 3 yılda da Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüten Avukat Aslı Şahin Tekin, ATSO’nun yeni Genel Sekreteri oldu. Atama kararı sonrası çok sayıda tebrik mesajı alan Tekin’e, en büyük destek ATSO çalışanlarından geldi.

Yeni Genel Sekreterlerini odasında ziyaret eden ATSO personelleri, değişimden duydukları memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.