AVUKAT EVİNDE BARO ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİLER

GÜNDEM 01.09.2021 - 10:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4441+ kez okundu.
 

AVUKAT EVİNDE BARO ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİLER

Burdur Barosu’na kalıtlı avukatlar 2021-2022 Adli yılın başlaması nedeniyle bir araya gelerek adli yılın başlaması nedeniyle kahvaltı da buluştular
Burdur Barosu üyeleri 2021-2022 Adli yalının başlaması nedeniyle geleneksel hale getirdikleri sabah kahvaltısında bir araya gelerek bir aylık bir aradan sonra görev startı verdiler. Kahvaltı da mesleğine yıllarını vermiş avukatların yanı sıra bayan, erkek baro üyesi katıldı. Burdur Baro başkanı 2021-2022 adli yılın açılışında baro başkanı Avukat Ramazan Gedik Adli yılın açılışı nedeniyle geleneksel hale gelen kahvaltı da yaptığı açıklamada; “Adaletin Tecellisi” Bu güzel ve büyülü kavramın peşindeyiz. Amacımız Adaleti tecelli etrirebilmek Adalet tecelli ederse ne oyur? Kısaca haklı hakkını alır. Suçlu cezasını çeker. Sorumsuzluk ve cezasızlık kültürü ortadan kalkar. Hukuka güven gelir. Bu bize yatırımı, üretimi, istihdamı ve refahı getirir. Sadece maddi olarak değil, manevi olarak da zenginleşiriz. Doğamız zenginleşir, insan kaynağımız zenginleşir, kalbimiz ve vicdanımız zenginleşir. Bugün, ne yazık ki bunlardan uzakta olduğumuzu açık ve acı bir gerçektir. O zaman şiirin gücüne sığınarak söyleyelim. Özdemir Asaf Adalet şiirinde diyor ki İnsansız adalet olmaz. Adaletsiz insan olur mu? Olur olmaz, olur mu Ama, olmaz olsun   Baro Başkanı Avukat Ramazan Gedik, Konuşmasının son bölümünde; Bu gün aynı zamanda “Dünya Barış Günü” Barış içinde Adil bir yıl olmasını diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Burdur Barosu’na kalıtlı avukatlar 2021-2022 Adli yılın başlaması nedeniyle bir araya gelerek adli yılın başlaması nedeniyle kahvaltı da buluştular

Burdur Barosu üyeleri 2021-2022 Adli yalının başlaması nedeniyle geleneksel hale getirdikleri sabah kahvaltısında bir araya gelerek bir aylık bir aradan sonra görev startı verdiler. Kahvaltı da mesleğine yıllarını vermiş avukatların yanı sıra bayan, erkek baro üyesi katıldı.

Burdur Baro başkanı 2021-2022 adli yılın açılışında baro başkanı Avukat Ramazan Gedik Adli yılın açılışı nedeniyle geleneksel hale gelen kahvaltı da yaptığı açıklamada; “Adaletin Tecellisi” Bu güzel ve büyülü kavramın peşindeyiz. Amacımız Adaleti tecelli etrirebilmek

Adalet tecelli ederse ne oyur? Kısaca haklı hakkını alır. Suçlu cezasını çeker. Sorumsuzluk ve cezasızlık kültürü ortadan kalkar. Hukuka güven gelir. Bu bize yatırımı, üretimi, istihdamı ve refahı getirir. Sadece maddi olarak değil, manevi olarak da zenginleşiriz. Doğamız zenginleşir, insan kaynağımız zenginleşir, kalbimiz ve vicdanımız zenginleşir.

Bugün, ne yazık ki bunlardan uzakta olduğumuzu açık ve acı bir gerçektir. O zaman şiirin gücüne sığınarak söyleyelim.

Özdemir Asaf Adalet şiirinde diyor ki

İnsansız adalet olmaz.

Adaletsiz insan olur mu?

Olur olmaz, olur mu

Ama, olmaz olsun

 

Baro Başkanı Avukat Ramazan Gedik, Konuşmasının son bölümünde; Bu gün aynı zamanda “Dünya Barış Günü” Barış içinde Adil bir yıl olmasını diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.