AYLİN TUNÇ'UN AYAK SESLERİ

SANAT 26.05.2022 - 17:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3189+ kez okundu.
 

AYLİN TUNÇ'UN AYAK SESLERİ

Uzun yıllardır sahnelerde adeta fırtına gibi esen Aylin Tunç, yaz sezonunun ardından çıkaracağı single çalışmasıyla farkını ortaya koymak istiyor.
İstanbul, Bursa ve Eskişehir başta olmak üzere yaz sezonlarında ise güney sahillerinde yaptığı sahne çalışmalarıyla eğlence dünyasının yakından tandığı güçlü ses Aylin Tunç, müzik çalışmalarına kendini güncelleyerek devam ediyor. Repertuvarına aldığı yeni şarkılar, iddialı sahne kıyafetleri ve enerjisiyle hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olan Tunç, sonbahar başında çıkaracağı yeni single'ının hazırlıklarına başladı. Yıllardır sahnelerde olmasına rağmen mütevazliğini hep koruyan yorumcu, 'Yaz sezonu benim için oldukça yoğun geçecek. Sahne çalışmalarının hemen arıdndan yeni single çalışmam için stüdyoya giriyorum. Dinleyicimin beğeneceği çok güzel bir şarkı hazırlıyorum' dedi. KIYAFETİMİZE ARTIK KARIŞMAYIN! Uzun yıllardır sahnede cesur kıyafetleriyle dikkat çeken Aylin Tunç, son dönemde Gülşen'le gündeme gelen bu konuya da değindi. Tunç, 'Herkes bunu Gülşen'in başlattığını düşünse de aslınad ben yıllardır sahnede böyleyim. Her ne kadar iddialı tarzlar eleştirilse de burası özgür bir ülke. Bırakın isteyen istediğini giysin. Beğenmiyorsanız siz de izlememe özgürlüğüne sahipsiniz' şeklinde konuştu.  
Uzun yıllardır sahnelerde adeta fırtına gibi esen Aylin Tunç, yaz sezonunun ardından çıkaracağı single çalışmasıyla farkını ortaya koymak istiyor.

İstanbul, Bursa ve Eskişehir başta olmak üzere yaz sezonlarında ise güney sahillerinde yaptığı sahne çalışmalarıyla eğlence dünyasının yakından tandığı güçlü ses Aylin Tunç, müzik çalışmalarına kendini güncelleyerek devam ediyor. Repertuvarına aldığı yeni şarkılar, iddialı sahne kıyafetleri ve enerjisiyle hatrı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olan Tunç, sonbahar başında çıkaracağı yeni single'ının hazırlıklarına başladı. Yıllardır sahnelerde olmasına rağmen mütevazliğini hep koruyan yorumcu, 'Yaz sezonu benim için oldukça yoğun geçecek. Sahne çalışmalarının hemen arıdndan yeni single çalışmam için stüdyoya giriyorum. Dinleyicimin beğeneceği çok güzel bir şarkı hazırlıyorum' dedi.

KIYAFETİMİZE ARTIK KARIŞMAYIN!

Uzun yıllardır sahnede cesur kıyafetleriyle dikkat çeken Aylin Tunç, son dönemde Gülşen'le gündeme gelen bu konuya da değindi. Tunç, 'Herkes bunu Gülşen'in başlattığını düşünse de aslınad ben yıllardır sahnede böyleyim. Her ne kadar iddialı tarzlar eleştirilse de burası özgür bir ülke. Bırakın isteyen istediğini giysin. Beğenmiyorsanız siz de izlememe özgürlüğüne sahipsiniz' şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.